Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/05/2016 - 14/05/2016
All Day

Location
Bucuresti

Categories


Asociatia Romana de Medicina Perinatala (ARMP) sub presedintia Dlui Prof.Dr. Florin Stamatian, are deosebita placere si onoare de a va invita sa participati la doua manifestari de exceptie in domeniul medical: Al XI-lea CONGRES NATIONAL de MEDICINA PERINATALA si The 7th Romanian “Ian Donald” Course.

Aceste manifestari reprezinta cel mai important eveniment de Medicina Perinatala si Obstetrica al anului 2016 din Romania, iar prezenta Dumneavoastra in mijlocul profesionistilor acestui domeniu este necesara si profitabila.

Cursul European de Ultrasonografie fetala „Ian Donald”, avand Invited Speakers personalitati de renume mondial in domeniu, va avea loc in predeschiderea Congresului National de Medicina Perinatala.

Evenimentele vor avea loc in Bucuresti, la Centrul expozitional si de conferinte ROMEXPO, in perioada 11-14 Mai 2016, vor cuprinde sesiuni plenare, simpozioane, mese rotunde, discutii si prezentari la standurile expozitionale si se vor desfasura sub o tematica extrem de atractiva :

” Sanatatea reproductiva, fertilitatea si mediul inconjurator “.

Web: https://congresperinatal2016.wordpress.com/