Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/07/2016 - 09/07/2016
All Day

Location
Cluj Napoca

Categories


Sub imperiul traditiei interdisciplinre a medicinei clujene, va invitam sa participati la “Congresul Interdisciplinar de Medicina de Urgenta”, care se va desfasura in vechea citadela transilvaneana de educatie, Cluj-Napoca.

Organizat sub semnul colaborarii interinstitutionale, in contextul cultural al “Castrum Clus”, congresul isi propune sa impleteasca diversitatea informatiilor medicale bazate pe dovezi. Ne dorim sa dezvoltam algoritmi de practica integrata pentru asistarea situatiilor de urgenta, cu implicarea personalului medical, paramedical, de aviatie si din Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

Congresul se va derula pe parcursul a doua zile si jumatate si va ofera sesiuni stiintifice interdisciplinare de inalta tinuta, mese rotunde, workshopuri interactive, prezentari de cazuri clinice, simpozioane si sesiuni demonstrative cu caracter practic, specifice asistentei medicale de urgenta. Se vor organiza sesiuni educative pentru voluntari, studenti, paramedici pompieri, tineri doctori, speranta si viitorul sistemului integrat de asistenta medicala de urgenta.

Cele mai bune lucrari stiintifice, postere, prezentari de caz vor fi premiate. Progresul tehnic si informatic in domeniu va fi prezentat de catre colaboratorii de la firmele de aparatura medicala si IT.

Impletirea stiintei in deplina armonie cu placutul activitatilor sociale va va oferi oportunitatea vizitarii obiectivelor turistice din “Castrum Clus – orasul comoara medieval”. De asemenea, va asteptam sa ne insotiti in serile de taina, ce vor imbina armonios mostenirea seculara cu agitatia contemporana.

Va lansam, asadar, invitatia de a participa in perioada 6–9 iulie 2016 la evenimentul stiintific care va marca aniversarea a 80 de ani de la atestarea documentara a Pompierilor Militari si a 22 de ani de SMURD in Cluj-Napoca.

Web: http://cimu.ro/