Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/11/2015 - 21/11/2015
0:00

Location
Hotel Pullman – Bucuresti

Categories


In perioada 18-21 noiembrie, A.M.S.P.P.R. Ardeal Nord isi face simtita prezenta prin organizarea congresului cu participare internationala cu tema “Interferente multidisciplinare in medicina dentara. Atingerea obiectivelor de sanatate si estetica a tratamentului stomatologic, printr-o evaluare corecta si utilizarea unor tehnici fiabile de succes” creditat cu 24 E.M.C., cu desfasurare la Hotel Pullman – Bucuresti.

Oaspetii care vor fi prezenti sunt nume cunoscute pe plan european si nu numai. Facultatea de Medicina Dentara din Montpellier – Franta este reprezentata de prof.univ.dr. Philippe Bousquet, insotit de echipa sa de colaboratori as.univ.dr. Cristelle Artz, as.univ.dr. Didier Diasparra, as.univ.dr. Matthieu Renaud si as.univ.dr. Serge Soliveres.

De asemenea, o echipa de succes franco-canadiana – intemeietorii ”Académie de paro” – la Aix-en-Provence – Franta, dr. Marie-Eve Bezzina (Fr.) si dr. Joel Beaulieu (Can) vor prezenta in premiera in Romania, un nou concept in parodontologie, care se bucura de multa apreciere pe taramul american.

Dr. David Gerdolle, de asemenea din Franta va prezenta un curs complex despre fatetele indirecte bioemulate. Endodontia este prezenta si reprezentata cu cinste de ilustrul nostru dascal Acad.prof.univ.dr. Andrei Iliescu care a ales ca tema „Dileme ale optiunii terapeutice regenerative in endodontie”.

Ceilalti invitati care ne vor onora cu prezenta sunt in ordinea prezentei in cadrul programului stiintific: sef lucrari dr. Alexandru Andrei Iliescu, conf.univ.dr. Mugur-George Popescu, conf.univ.dr. Luminita Nica, sef lucrari dr. Epistatu Dragos, sef lucrari dr. Anca Porumb, conf.univ.dr. Ramona Amina Popovici, sef lucrari dr. Ruxandra Sava Rosianu.

Conceptul congreselor noastre este acela ca ele se adreseaza practicianului de stomatologie generala, care sa poata aceesa – la un pret accesibil – teme variate si in acelasi timp de actualitate.

Taxa de participare:

  • 300 lei – medici dentisti, ne-membri AMSPPR Ardeal Nord;
  • 280 lei – membri AMSPPR Ardeal Nord – care atesta cotizatia achitata la zi;
  • 200 lei – medici rezidenti, medici pensionari;
  • 250 lei – workshop Regenerarea osoasa ghidata – tehnici de optimizare (30 locuri disponibile).

detalii