Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/05/2016 - 15/05/2016
All Day

Location
Cluj Napoca

Categories


Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, Facultatea de Medicina Cluj si Organizatia Studentilor Medicnisti Cluj organizeaza in perioada 12-15 mai 2016, Congresul International Medicalis.

Medicalis este un congres internațional pentru studenți și tineri medici aflat în acest an la cea de a XVII-a ediție. Anul acesta se va desfășura între 12-15 mai, în Cluj- Napoca.

Medicalis oferă șansa de a asista la un program științific profesionist și de asemenea de a participa la un program inter- socio- cultural între persoane din domeniul medical din toate colțurile lumii. Participanții au șansa de a-și prezenta lucrările în cadrul unor ședințe de prezentări orale sau postere și de a participa activ la workshop-uri hands-on și conferințe susținute de lectori de renume internațional. Nu în ultimul rând congresul este organizat de studenți voluntari în cadrul Organizației Studenților Mediciniști- Cluj Napoca pentru alți studenți din toate centrele universitare din țară și străinătate.

Organizatorii ofera participare gratuita pentru cea mai buna lucrare inscrisa in program la fiecare categorie cu conditia ca lucrarea sa fie trimisa pana pe 4 martie 2016!

Sectiuni:

  • Stiinte fundamentale
  • Stiinte Medicale
  • Stiinte chirurgicale
  • Sanatate Publica