Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/10/2015 - 10/10/2015
All Day

Location
Centrul Regional de Afaceri Timisoara

Categories


Este o mare onoare pentru Timisoara sa gazduiasca editia a XIII-a a Cursului National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intesiva si Medicina de Urgenta care va avea loc in perioada 8-10 Octombrie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (Bd. Eroilor nr. 22, Timisoara), manifestare a carei calitate in continua crestere de–a lungul anilor a impus recunoasterea europeana de catre European Society of Anesthesiology (ESA), in prezent ajungand a fi unul din evenimentele stiintifice anuale cu cea mai larga amploare si expunere.

Cursul National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta – 14 puncte EMC

Manifestarea a fost acreditata cu 14 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania prin adresa 7056/21.09.2015.

Manifestarea este organizata de Asociatia pentru Anestezie Terapie Intensiva “Aurel Mogoseanu Timisoara” in colaborare cu Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara si Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania.

Suportul logistic este asigurat de firma specializata in organizarea de conferinte si congrese – Paloma Tours.

Dorim ca aceasta manifestare stiintifica, devenita traditionala in Romania, si iata cu deschidere din ce in ce mai ampla, sa fie pentru toti si pentru fiecare in parte, un prilej de a comunica propria experienta, de a discuta, de a invata impreuna cu invitati de talie internationala si speram sa fie o dezbatere stiintifica de inalta tinuta, intr-o atmosfera placuta, interactiva si colegiala.

Tinand cont de costurile deosebite pe care le implica organizarea acestui eveniment international, la care ne asteptam sa participe atat publicul medical fidelizat in editiile anterioare cat si profesionisti in ATI din afara tarii, in dorinta de a asigura conditii optime de desfasurare si cunoscand prezenta dumneavoastra activa la astfel de manifestari, va solicitam sprijinul de a contribui la reusita acestei manifestari stiintifice.

Parteneriatul cu dumneavoastra este cheia succesului unei asemenea manifestari!

Va invitam de asemenea sa accesati site-ul oficial al evenimentului: www.atitimisoara.ro.

Pentru orice informatii suplimetare, va rugam sa ne contactati:

Organizator Stiintific
Dr. Ovidiu Bedreag – 0722 371 641 / 0748 331 192, ovidiu.bedreag@yahoo.com

Organizator Logistic

Loredana Salanta – 0752 168 811, loredana.salanta@palomatours.com
Bianca Sas – 0755 123 445, bianca.sas@palomatours.com
Theodor Badiu – 0752 168 809, theodor.badiu@palomatours.com