16 tipuri de cancer: cele mai noi informatii

16 tipuri de cancer: cele mai noi informatii

0

Ghiduri despre cancer de san, prostata, vezica, ficat, melanom si altele! Te confrunti personal cu aceasta problema, ai in familie sau printre prieteni o asemenea situatie? Ai aici un ajutor!

Anual, aproape 100.000 de romani sunt diagnosticati cu diverse forme de cancer. De aceea, Asociatia Daruieste Viata a lansat ghiduri cu informatii esentiale, de tratament personalizat pentru 16 tipuri ale acestei afectiuni, într-o forma accesibila pacientilor.

“Vrem sa iti oferim informatii pe intelesul tau pentru a sti ce inseamna aceasta boala, ce tratament are, care sunt efectele secundare, cat de importante sunt controalele, monitorizarea. Si munca doctorilor va fi mai usoara, pentru ca principalele probleme cu care te confrunti au acum un raspuns, in scris, la care te poti intoarce in orice moment”, explica initiatorii proiectului.

Ghidurile gratuite oferite în cadrul acestui proiect ofera siguranta unor sfaturi avizate, venite din partea unor medici specialisti care, precizeaza Asociatia Daruieste Viata, “sunt la curent cu cele mai noi informatii în privinta tratarii cancerului:

Cancer colorectal
Cancer cervical (de col)
Cancer endometrial
Cancer esofagian
Cancer de ficat
Cancer ovarian
Cancer de pancreas
Melanom (cancer de piele)
Cancer de plamani
Cancer de prostata
Cancer de san
Cancer de stomac
Cancer de vezica
Limfom folicular
Leucemie acuta mieloida
Leucemie cronica mieloida

“Orice om, la aflarea vestii ca are cancer, cu siguranta ar vrea sa afle cum îi va schimba aceasta boala viata. Nu este o afectiune despre care sa poti spune ca o tratezi cu o operatie sau cu un tratament de cateva saptamani. Informatiile pe care le punem la dispozitie prin aceste ghiduri sunt menite sa-l orienteze pas cu pas pe pacient, sa-i raspunda la întrebari ce apar pe parcursul tratamentului, sa-l faca sa constientizeze cat de importanta e monitorizarea post-tratament, astfel încat acesta, alaturi de suportul medicilor si al familiei, sa poata trece mai usor prin aceasta etapa a vietii lui”, explica presedintele Asociatiei Daruieste Viata, Carmen Uscatu.

Informatiile pot fi descarcate si pe telefoane/tablete/iPad. De asemenea, în majoritatea sectiilor de oncologie vor fi plasate postere si flyere cu un QR code pentru ca aceste ghiduri sa poata fi preluate instantaneu.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.