5 ani de la prima recoltare de celule stem

5 ani de la prima recoltare de celule stem

0

În luna martie Cord Blood Center aniversează 5 ani de la prima recoltare de celule stem. Aceasta dată coincide cu prima colectare de sânge plancetar în sistem privat din România!

Cord Blood Center  sunt prima companie autorizată în România să ofere servicii de “family banking” de sânge placentar. Un numar de peste 45 000 de familii din Romania au apelat la serviciile acestei companii din punctele de lucru din Bucureşti şi Timişoara şi acoperind întreaga ţară prin reprezentanţii zonali din Cluj, Iaşi, Craiova, Constanţa, Brasov.

În luna martie vor fi organizate mai mai multe evenimente pentru a sărbătorii acest moment important printre care lansarea în premieră naţională a primei cărţi pentru copii despre celule stem, intitulată “Sem-Celula stem si aventurile sale miraculoase”. Lansarea cărţii va avea loc pe data de 10 martie, de la ora 17:00, la Clubul Parintilor din cadrul Targului Baby Expo (10-13 martie, Sala Polivalenta).

Deasemenea în cadrul expoziţiei Baby Expo, toţi părinţii care vor să devină clienţi Cord Blood Center pot semna aici contractul şi vor participa la o tombola “5 ani, 5 recoltări cadou”, putând câştiga o recoltare gratuită. Extragerile vor avea loc la AFI Palace Cotroceni, in data de 13 martie, la ora 17:00, la standul companiei.

Toţi cei care vor dori să viziteze Laboratorul Cord Blood Center din Bucuresti, o vor putea face în perioada 10-12 martie la Bucuresti şi în perioada 17-19 martie la Cluj Napoca, cu ocazia organizării Zilele Portilor Deschise, unde se poate vedea locul in care sunt procesate si depozitate “celulele vietii”.

De 5 ani Cord Blood Center este alaturi de viitorii parinti care doresc sa asigure viata copilului lor, oferindu-le sansa de a pastra in siguranta rezerva de sanatate pe care o reprezinta celulele stem. Cord Blood Center a fost inca de la inceput un deschizator de drumuri, inovatia fiind una dintre valorile de baza ale companiei noastre. Ne bucuram sa sarbatorim 5 ani plini de initiative si idei curajoase. In ceea ce priveste investitiile grupului in Romania, acestea au fost pana acum in valoare de aproximativ 2 milioane de euro” a declarat Tudor Panu, director general Cord Blood Center.

Sursa: Cord Blood Center

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.