A 12-a editie MedPharm Careers in Romania!

0

1479_articolLocuri de muncă în domeniul medical, seminarii gratuite, înregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platformă de locuri de muncă din domeniul medical şi nu în ultimul rând consultanţă directă de la recrutori, toate acestea la ediţia de toamnă MedPharm Careers.

MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical şi farmaceutic, revine în România. Vom vizita 8 oraşe din România unde vom aduce sute de oferte de locuri de muncă pentru medici şi asistenţi medicali în:
– Marea Britanie
– Germania 
– Franţa
– Belgia
– Norvegia
– Suedia
– Danemarca 
şi în alte ţări

Nou la această ediţie vom pune accentul pe seminariile de limbi străine, terminologia medicală şi sfaturi practice pentru adaptarea la munca în străinătate. În cadrul tuturor târgurilor de locuri de muncă, vizitatorii pot participa la seminarii gratuite care pun în discuţie diversitatea oportunităţilor de angajare şi de training în Europa.

Organizatorul, dr. Grzegorz Chodkowski va susţine o parte dintre aceste seminarii tematice.

Punctul de atracţie  alevenimentelor va fi din nou posibilitatea participanţilor de a-şi înregistra gratuit Video Curriculum Vitae. În cadrul târgului va fi prezent un stand special unde echipa MedPharm Careers vă va sta la dispoziţie cu toată aparatura necesară pentru aceste înregistrări. Toate CV-urile vor fi ulterior încărcate pe cea mai mare platformă de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

MedPharm Careers a ajutat zeci de mii de medici şi profesionişti din domeniul medical să-şi găsească primul lor loc de muncă de peste hotare. Lucrăm cu cei mai buni recrutori şi angajatori europeni din domeniul medical. Îi avem alături pe partenerii de la: Permedics, ID-Medical UK, MediCarrera Scandinavia, Care Force  Netherlands, RH Medica France şi alţi recrutori cu nume cu rezonanţă în domeniu. Astfel, ne asigurăm că le oferim vizitatorilor noştri cele mai bune oportunităţi şi posibilităţi de a alege.

MedPharm Careers va fi prezent  în:

  • Timişoara, 11 Octombrie 2012

Hotel Timişoara

între 13:00 şi 19:00

Intrarea este gratuită.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.