A redevenit bebelus! Asociatia “Salveaza o inima” se implica intr-un caz grav

0

Campanie umanitara! Asociatia “Salveaza o inima” se implica in cazul unei fetite de numai un an si 10 luni, care a regresat din punct de vedere psihomotor, astfel incat a redevenit bebelus! 5.000 de euro este suma necesara pentru salvarea acestui copil.

Drama Evelinei Maria a inceput aparent fara motiv. Ea s-a nascut in conditii normale si s-a dezvoltat corespunzator, apoi micuta a facut o criza convulsiva, care a lasat-o fara cunostinta pret de cateva minute. Acum, a ajuns sa nu mai poata sta in sezut sau sa mestece! Cu toate ca parintii au mers cu micuta la unii dintre cei mai titrati experti in domeniul neurologiei, atat in tara, la Cluj-Napoca si Bucuresti, cat si in strainatate, in Franta si Turcia, niciunul dintre ei nu au gasit explicatia cum un copil normal, de aproape doi ani, a redevenit bebelus. Pana la ora actuala, niciun doctor nu a reusit sa identifice cauza reala a bolii micutei, transmite Asociatia “Salveaza o inima”.

Asociatia “Salveaza o inima” a demarat o campanie ce vizeaza strangerea de fonduri

O raza de speranta a aparut tocmai din Elvetia. Unul dintre cei mai reputati specialisti in neurologie din Europa, profesor doctor Barbara Plecko, de la University Children’s Hospital Neuropediatrics / Children Neurology, a acceptat sa preia cazul Evelinei, ii va da un diagnostic corect si ii va oferi sansa la o viata normala, la fel ca si ceilalti copii de varsta ei.

“Cand i-am cunoscut pe parintii Evelinei nu zaream niciun strop de speranta in ochii lor, mi-au comunicat ca sansele ca micuta lor sa se faca bine se naruie pe zi ce trece. intr-o zi, m-au informat ca au primit o veste minunata din Elvetia, iar un reputat specialist in domeniu a acceptat s-o consulte si sa o faca bine. Sperantele lor si ale noastre au reaparut imediat si am demarat aceasta campanie umanitara prin care vrem sa infaptuim minunea. impreuna!”, declara Vlad Placinta, presedintele la Asociatia “Salveaza o inima”.

Costurile pentru spitalizare si testele initiale costa 5.000 de euro, iar Asociatia “Salveaza o inima” a demarat o campanie ce vizeaza strangerea de fonduri pentru micuta de nici 2 ani. Suma este necesara pana in 24 aprilie 2015.

Donatiile pot fi facute online (prin card, SMS sau Paypal), pe platform de donatii – https://salveazaoinima.ro/campaigns/evelina-maria-enache/ sau direct in contul bancar deschis pe numele mamei, Loredana Enache: RO89BSEA0200000001602147.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.