Doza de sport: Exercitii cu banda elastica pentru un abdomen plat (VIDEO)

Doza de sport: Exercitii cu banda elastica pentru un abdomen plat (VIDEO)

0

Vreti sa va diversificati antrenamentele si sa lucrati mai intens abdomenul? Atunci va recomandam sa incercati un set de exercitii realizate cu banda elastica (fitband). Aceasta are diferite intensitati, in functie de obiectivele fiecarui practicant.

“Pentru un abdomen plat si bine lucrat, exercitiile din Pilates sunt de un real ajutor. Prin urmare va voi arata un set de cinci exercitii inspirate din metoda Pilates care sa va ajute sa topiti tesutul adipos de pe abdomen. Pentru aceste exercitii avem nevoie de o banda elastica. Aceasta banda poate fi achizitionata din magazinele cu articole sportive. V-o recomand pe cea mai light pentru a realiza exercitiul cat mai usor.”, spune Raluca BasuInstructor de aerobic si personal trainer.

Daca sunteti la inceput este recomandat sa alegeti varianta mai usoara. In momentul in care ajungeti sa va “imprieteniti” cu banda elastica si o controlati fara dificultate, exercitiile vi se vor parea destul de simple.

Aveti nevoie doar de echipament lejer, banda elastica si… vointa

Vestea buna, pentru cei “certati” cu sala de sport, este ca acest program poate fi realizat si acasa.

Programul de antrenament cu banda elastica va tonifiaza musculatura, va imbunatateste postura si este indicat tuturor, indiferent de pregatirea fizica.

De obicei, cu ajutorul fitband-ului activati, in special, muschii abdomenului si ai spatelui. Puteti lucra in ritmul propriu si va stabiliti singuri intensitatea antrenamentului.

De asemenea, pe parcursul programului, creierul este mai bine oxigenat si, cu siguranta, veti avea o stare de spirit excelenta!

Prin urmare, pregatiti-va echipamentul sportiv si apucati-va de treaba!

Raluca Basu

Raluca Basu, instructor de aerobic si personal trainer, contributor Televiziunea Medicala

Instructor de aerobic si personal trainer acreditat de Masterclass Bucuresti. A urmat cursuri de specializare in Step si Aerobic simetric bilateral. De asemenea, are specializare in Pilates, level I si level II. Din 2011 este instructor de aerobic in Timisoara, a participat la numeroase conventii de specialitate si incearca sa tina pasul cu tot ce este nou in domeniul aerobic-ului si al fitness-ului.  https://www.facebook.com/raluca.basu?fref=nf

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.