Accident grav in Ungaria in care a fost implicat un autocar romanesc. Patru persoane au decedat

0

Accident grav cu mai multe vehicule in Ungaria, in care a fost implicat si un autocar romanesc. Patru persoane au decedat. Romania a trimis 3 echipaje SMURD si 4 ambulante.

Cel putin patru persoane dintr-un autocar romanesc au murit, iar zece au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident in lant produs pe Autostrada Paneuropeana, in Ungaria, la aproximativ doi kilometri de granita cu Romania, mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad intervenind la fata locului.

Conform purtatorului de cuvant la ISU Arad, George Plesca, un autocar inmatriculat in Romania, care circula pe ruta Hamburg – Bucuresti, a fost implicat intr-un accident in lant pe Autostrada Paneuropeana, in Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nadlac II.

In accident au fost implicate mai multe autovehicule, precum camioane, microbuze si autoturisme

Patru pasageri au fost declarati morti, pana la ora transmiterii acestei stiri, iar zece au fost raniti.

In baza unui acord de colaborare transfrontaliera, autoritatile ungare au solicitat sprijin la Arad, iar ISU a trimis un echipaj SMURD de terapie intensiva, doua echipaje SMURD de prim-ajutor, in timp ce Serviciul Judetean de Ambulanta a trimis patru ambulante.

“Un microbuz a intrat intr-un tir, autocarul a intrat in microbuz si de acolo s-a produs carambulul. Au mai fost doua masini, microbuze mici, cu persoane si intr-un microbuz au fost doua persoane decedate. Persoanele din autocarul romanesc au coborat pe picioarele lor”, a spus un martor ocular.

In accident au fost implicate trei tiruri.

foto Arhiva

stire in curs de actualizare

sursa

Share.

Leave A Reply