Admitere Medicina 2016: 2.300 de candidati pentru 560 locuri la Timisoara

0

La Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara s-au terminat inscrierile. Saptamana trecuta s-au inscris 2.303 candidati pentru 1.053 de locuri, dintre care doar 560 sunt bugetate, cinci fiind destinate tinerilor de etnie rroma.

Concursul de admitere are loc in 27 iulie

Inscrierile s-au terminat vineri, 22 iulie, iar reprezentantii institutiei au si facut publica lista candidatilor admisi la concursul de admitere, care este programat pentru data de 27 iulie.

Centralizator Inscrisi Validati

Candidatii au obligatia de a verifica exactitatea datelor inscrise pe listele nominale afisate si de a aduce la cunostinta comisiei de admitere, pana la data concursului, eventualele neconcordante fata de datele precizate in formularul de inscriere sau fata de actele depuse la dosar.

Afisarea rezultatelor la admitere Medicina 2016

Rezultatele provizorii ale concursului de admitere, la toate specializarile, vor fi publicate in aceeasi zi, 27.07.2016, la avizierul universitatii si pe pagina de web proprie, http://admitere.umft.ro, in functie de momentul la care se finalizeaza corectarea si introducerea notelor in sistemul informatic.

Rezultatele finale vor fi afisate la data de 2 august 2016.

Depunerea contenstatiilor si solutionarea acestora

Eventualele contestatii cu privire la modul de desfasurare a concursului de admitere sau la rezultatele acestuia se vor depune, dupa afisarea rezultatelor, la Registratura universitatii, camera 1, in data de 28 iulie 2016, orele 08.00-14.00.

Rezolvarea contestatiilor este, in exclusivitate, de competenta Comisiei centrale de admitere, care va analiza si solutiona contestatiile in aceeasi zi in care au fost depuse, in prezenta contestatarilor. Decizia comisiei este definitiva si va fi comunicata prin afisare, la sediul universitatii si pe site.

Daca se constata diferente de notare, candidatului i se va acorda punctajul rezultat in urma verificarii lucrarii la proba contestata.

La probele de indemanare de la specializarile Tehnica dentara si Asistenta de Profilaxie Stomatologica nu se admit contestatii.

Dupa rezolvarea eventualelor contestatii, se vor intocmi si afisa listele cu candidatii admisi si respinsi, pe specializari.

 

Share.

Leave A Reply