Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging

0

498_articolIn perioada 6-8 mai 2011are loc, la Poiana Brasov, al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging.

Scopul Asociatiei de Medicina Anti-Aging este de a promova imbunatatirea calitatii vietii, starea de sanatate a pacientilor si de a sustine si implementa noile tehnologii in practica medicala. Asociatia este creata pentru a stabili o etica si standarde inalte profesionale in practica medicinii Anti-aging.

Medicina anti aging creeaza un nou concept de sanatate si abordeaza dintr-o noua perspectiva imbatranirea si medicina, punandu-ne in fata o noua fiinata umana, o varsta adulta lipsita de teama de imbolnavire, infirmitate si boli lungi si chinuitoare la batranete.Pentru a intelege conceptul de medicina anti aging ganditi-va ca, cu exceptia infectiilor si a catorva disfunctii tipice copilariei, marea majoritate a bolilor degenerative au ca origine o singura caracteristica comuna: imbatranirea insasi. Boala Alzheimer, cele mai multe boli canceroase, bolile de inima, diabetul nedependent de insulina, osteoporoza, tulburari ale sistemului imunitar, paraliziile, moartea cauzata de gripa si pneumonie, boala Parkinson, si miile de alte boli legate de imbatranire care afecteaza in general persoanele trecute de 40 de ani – varsta tineretii pierdute si poarta catre imbatranire.

In obtinerea acestor deziderate, Asociatia promoveaza un schimb activ de informatii, incurajand cercetarea atat in domeniul clinic, cat si in cel para- clinic, monitorizeaza activitatea profesionistilor implicati in medicina anti-aging.

Congresul si workshop-urile organizate vor fi creditate cu puncte EMC atat prin Colegiul Medicilor cat si prin Ordinul Asistentilor Medicali.

Detalii gasiti pe site-ul: http://www.amaa.ro/

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.