Alege sursa perfecta pentru achizitia uniformelor sau a bluzelor medicale

Alege sursa perfecta pentru achizitia uniformelor sau a bluzelor medicale

1

„Meseria e bratara de aur” spune o vorba din popor. A stapani o meserie nu e numai despre a-ti oferi un trai mai bun. Este vorba si despre dobandirea respectului celorlalti, a respectului de sine si de a simti bucuria ca vei aduce schimbari in aceasta societate. Cand vine vorba de cadrul medical, vorbim despre respect dus la cu totul alt nivel. In industria sanatatii, personalul medical trebuie sa poarte in mod obligatoriu echipament adecvat.

Principalul scop al tinutelor medicale este de a oferi protectie personalului si pacientilor impotriva contactarii diferitilor agenti patogeni – bacterii, virusi, germeni – sau compusi periculosi. De aceea, un aspect deosebit de important al acestor tinute este materialul din care sunt confectionate, pentru a nu transmite mai departe microbii si a nu propaga bolile. Insa, acesta nu este singurul rol pe care trebuie sa-l indeplineasca.

Avand in vedere ca intr-o astfel de institutie mentinerea standardelor de igiena este vitala, purtarea acestor tinute face parte din conduita de igiena. Fie ca sunteti asistenta, medic, infirmiera sau aveti alta functie intr-o astfel de institutie, veti gasi in SafetyOne un partener de incredere. De aici puteti achizitiona uniforme complete, bluze medicale si nu numai. Despre ce functii mai au echipamentele medicale descoperiti mai jos.

Bluzele medicale – versatile si practice

Este important ca personalul medical sa detina mai multe bluze medicale. Acestea trebuie sa fie zilnic igienizate, curate, din materiale durabile si confortabile. Tinuta adecvata la locul de munca nu este numai despre siguranta tuturor persoanelor. Este si o eticheta a profesionalismului si seriozitatii. Aspectul este foarte important pentru un pacient, iar o astfel de tinuta ii va insufla incredere deplina in personalul medical. Bluzele medicale trebuie sa fie intr-un numar mai mare in garderoba unei persoane din cadrul medical, fiindca in momentul in care aceasta se murdareste o poate schimba rapid cu alta in vestiar.

Veti gasi in magazinul online Safetyone.ro o varietate de modele, albe, in culori vesele, cu nasturi, fermoar sau simple. Este important sa alegeti marimea potrivita si modelul in care va simtiti cel mai bine, deoarece trebuie sa aveti tot confortul pentru a duce la capat toate indatoririle zilnice. In plus, alegerea culorilor adecvate va permite sa va completati tinuta cand este necesara schimbarea bluzei, pastrand acelasi aspect profesional.

Uniformele medicale – rol in identificarea personalului medical

In unele sectii medicale se respecta un anumit cod de culoare, astfel incat pacientii sa poata face diferenta intre medici, asistente sau alte persoane din cadrul medical. De obicei, cea mai des intalnita culoare a uniformelor medicale este albul, insa, in ultimii ani s-a observat o preferinta inspre cele colorate. In special cand vorbim de sectii de pediatrie, unde personalul medical alege uniforme medicale cu diverse imprimeuri dragute si colorate, pentru a mai sparge din monotonie si a face atmosfera mai placuta.uniformele medicale

Uniformele complete pastreaza acea continuitate vizuala si creaza o impresie placuta tuturor persoanelor cu care intrati in contact. La fel ca in viata de zi cu zi, o tinuta nu poate fi formata din piese multiple care parca fiecare spune o poveste diferita. Tinuta oboseste vizual si nu e un aspect placut. De aceea, cand alegeti uniforme medicale complete, este important sa alegeti si bluze sau tunici de schimb care sa se potriveasca pantalonilor medicali. SafetyOne va asteapta cu uniforme medicale unisex sau de dama, in diverse culori. Totodata aici veti gasi o varietate de echipamente medicale necesare in institutiile de sanatate.

In concluzie, uniformele au nu numai rol de protectie, ci si de a crea relatii bazate pe incredere intre cadrul medical si pacienti. Iar cineva care-si tratateaza cu respect meseria, isi va dori si uniforme de calitate, de aceea SafetyOne este furnizorul pe care va puteti baza. Accesati pagina furnizorului si comandati cele necesare de aici!

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Alege sursa perfecta pentru achizitia uniformelor sau a bluzelor medicale • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.