Algocalmin® desemnat pentru a sasea oara consecutiv analgezicul in care romanii au cea mai mare incredere

Algocalmin® desemnat pentru a sasea oara consecutiv analgezicul in care romanii au cea mai mare incredere

0

569_articolDe la 1 aprilie 2011, Algocalmin®  poate fi eliberat din farmacii doar pe bază de prescripţie medicală.

Bucureşti, 25 mai 2011 –Pentru al şaselea an consecutiv, brandul Algocalmin® a fost votat de români drept cel mai de încredere analgezic, în cadrul studiului Trusted Brand 2011. Ajuns anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, studiul Trusted Brand s-a desfăşurat în 16 ţări europene, având ca principal obiectiv desemnarea acelor branduri în care utilizatorii din Europa au cea mai mare încredere. În România, lider la categoria analgezice este Algocalmin®, care a obţinut peste 30% dintre voturile românilor participanţi la studiu, cu un avans de peste 50% faţă de următorul clasat.

“Suntem foarte mândri de rezultatele obţinute de Algocalmin®, care a reuşit să-şi reconfirme valoarea an de an şi avem încredere că va rămâne brandul de analgezic preferat al românilor” a declarat Simona Cocoş, Director General Zentiva, parte a grupului sanofi-aventis.

Începând cu 1 aprilie 2011, Algocalmin® a trecut de la statutul de medicament OTC (eliberat fără prescripţie medicală) la cel de medicament eliberat doar pe bază de prescripţie medicală.

Despre Zentiva, parte a Grupului sanofi-aventis

Zentiva este parte a Grupului sanofi-aventis începând cu luna martie 2009. Portofoliul de produse al companiei acoperă o gamă largă de arii terapeutice, însă se concentrează asupra bolilor cardiovasculare, afecţiunilor inflamatorii, durerii, infecţiilor şi bolilor sistemului nervos central, precum şi asupra bolilor gastrointestinale şi urologice.

Despre sanofi-aventis

Sanofi-aventis, lider mondial în producţia de medicamente, descoperă, dezvoltă şi distribuie soluţii terapeutice pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY). Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.sanofi-aventis.com.

 

Persoane de contact:

Camelia Niţu – Communication Director sanofi-aventis România

0723.353.520; camelia.nitu@zentiva.ro

 

Raluca Matei– Account Assistant Free Communication

0757.038.780; raluca.matei@freecomm.ro

 

comunicat de presă

Sursa: Televiziunea Medicala

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.