Andrei Baciu: la 29 de ani, propus ministru al Sanatatii

0

Andrei Baciu, presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor, propus ministru al Sanatatii! Andrei Baciu ar putea deveni cel mai tanar ministru al lui Dacian Ciolos: are 29 de ani!

Dacian Ciolos: Andrei Baciu va veni cu un spirit tanar la Ministerul Sanatatii

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a anuntat, duminica, echipa. De ce Andrei Baciu? “Este un tanar medic chirurg, cu experinta atat în practica chirurgiei, in Romania, dar si în strainatate, dar si cu studii privind managementul spitalicesc. Este un om tanar care, sunt convins, va veni cu idei si cu un spirit tânar si cu seriozitate la Ministerul Sanatatii“, sustine Dacian Ciolos, potrivit zf.ro.

Andrei Baciu: am putut sta de vorba cu multi dintre bolnavii internati în spitalele din Romania

“Sunt onorat de aceasta nominalizare. Datorita campaniei “Drepturile pacientilor”, am putut sta de vorba cu multi dintre bolnavii internati în spitalele din România. Asa am înteles care sunt problemele cu care se confrunta sistemul sanitar în acest moment”, a afirmat Andrei Baciu, potrivit Mediafax.

Andrei Baciu a absolvit, acum patru ani, Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. El a fost medic rezident la Spitalul Fundeni, a activat intr-un spital din Franta si a mai lucrat la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, dar si la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Andrei Baciu a urmat cursuri de management si conducere în sanatate si asistenta sociala la Open University din Marea Britanie, a participat la Programul de Formare în Management Spitalicesc organizat de scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare în Domeniul Sanitar si la AD-COR Program inovativ de formare în cardiologie pediatrica.

Share.

Leave A Reply