Angajare rezidenti - care sunt actele necesare?

Angajare rezidenti – care sunt actele necesare?

0

Nu peste mult timp incepe urmatoarea etapa legata de concursul de rezidentiat: angajare rezidenti! Intrebarea acestor zile este: care sunt actele necesare?

Din 3 decembrie pana in 15 decembrie 2015, candidatii care au ales loc / post se vor prezenta pentru incheierea contractelor individuale de munca pe durata determinata / nedeterminata, astfel:
– candidatii care au ales post – la unitatea sanitara care a publicat postul la concurs
– candidatii care au ales loc – la directiile de sanatate publica din centrele universitare alese; pentru Centrul Universitar Bucuresti, incadrarea se face la spitalul desemnat, in functie de specialitatea aleasa.

Iata lista spitalelor de angajare, in Centrul Universitar Bucuresti

Cum arata o asemenea lista de acte necesare la angajare rezidenti? O lista ar arata asa:
– dosar plic
– carte de identitate / buletin de identitate (original, copii)
– certificat de nastere, casatorie, de nastere al copilului, hotarare de divort – daca este cazul (copii)
– repartitia de confirmare medic rezident (original si copii)
– repartitia de stagiu, care se primeste de la DSP
– o copie dupa diploma de absolvire a facultatii (adeverinta, duca nu exista inca originalul)
– copia cartii de munca, adeverinta de vechime, in completarea cartii de munca – de la data de 1.01.2011 (daca este cazul)

Alte institutii solicita, pentru angajare rezidenti, nota de lichidare de la ultimul loc de munca – daca e cazul, diploma de bacalaureat, extras de cazier judiciar, fisa de protectia muncii, fisa de aptitudini, adeverinta de la medicul de familie – apt pentru angajare, aviz psihologic, deschidere cont pentru plata salariilor, poze. Au fost situatii, la intrebarea care sunt actele necesare pentru angajare rezidenti, li s-a raspuns acestora cu o ridicare din umeri!

Contractul individual de munca se va incheia incepand cu data de 1 ianuarie 2016.

Repartitia pe clinici şi coordonatori de rezidentiat se va face la nivelul directiilor de sanatate publica din centrele universitare alese in zilele de 15 si 16 decembrie 2015 (orele 10 – 16), cu exceptia centrului universitar Bucureşti pentru care aceasta repartitie se va face in zilele de 15, 16, 17 si 18 decembrie 2015 (orele 10 – 16). Repartitia pe clinici şi coordonatori se va face pe baza unui act de identitate in termen de valabilitate si a adeverintei eliberata de unitatea sanitara cu care s-a incheiat contract individual de munca pe durata determinata sau nedeterminata, dupa caz.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.