Angajarea rezidenților: calendar, repartiția pe spitale, ultimele precizări în materie

1

calendarEcourile examenului de rezidențiat, încet-încet, se sting, s-au soluționat contestațiile, a avut loc alegerea locurilor sau posturilor, urmează o nouă etapă care îi privește pe rezidenți, este vorba despre încheierea formelor de angajare. Care este calendarul angajării rezidenților? Vezi ultimele precizări în materie!

Încheierea formelor de angajare pentru rezidenții care au ales loc în specialitate cu pregătire în centrul universitar Bucureşti

Angajarea rezidenților: rezidenții care au ales loc în specialitate cu pregătire în centrul universitar Bucureşti vor încheia contracte de muncă cu durată determinată, prin prezentare directă la unul dintre cele patru spitale plătitoare (nu la DSP București), în funcţie de domeniul și specialitatea aleasă, după cum urmează:

1. Spitalul Universitar de Urgență București
2. Spitalul Clinic de Urgență București
3. Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan” București
4. Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon” București – vezi aici specialitățile.

Angajarea rezidenților: datele care trebuie reținute

Angajarea rezidenților: formele de încadrare se vor efectua în perioada 2 decembrie-13 decembrie 2013, inclusiv, pe baza adeverinţei eliberate de comisia locală de rezidenţiat.

Angajarea rezidenților: rezidenții care au ales post în specialitate se vor prezenta în aceeaşi perioadă, pentru încheierea formelor de încadrare, tot pe baza adeverinţei eliberate de comisia locală de rezidenţiat, la unitatea sanitară pentru care s-a publicat postul respectiv.

În centrul universitar Bucureşti, repartiţia pe clinici de îndrumare şi coordonatori de rezidenţiat se va face în zilele de 16, 17, 18 şi respectiv 19 decembrie 2013.

Angajarea rezidenților: încadrarea ca rezident cu loc sau cu post şi prezentarea la stagii se va face începând cu data de 1 ianuarie 2014. Contractul individual de muncă pe durată determinată/ nedeterminată se va încheia tot începând cu data de 1 ianuarie a anului viitor.

Sursa: rezidentiat.ms.ro

Share.

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.