Antrenament fitball, cu Raluca Basu (VIDEO)

0

Va provoc sa incercati un antrenament realizat cu un accesoriu interesant si versatil – fitball-ul. Seria de exercitii propuse implica toate grupele musculare, va consolideaza muschii abdominali si sunt foarte eficiente.

Practicate in mod regulat duc la dezvoltarea coordonarii si a flexibilitatii. Fitball-ul poate fi achizitionat din magazinele cu articole sportive, iar aceste exercitii pot fi facute si acasa. Programul de antrenament pe minge va tonifiaza musculatura, va imbunatateste postura si este recomandat tuturor, indiferent de pregatirea fizica. Puteti lucra in ritmul propriu si sa va stabiliti singuri intensitatea antrenamentului. Prin urmare, pregatiti-va echipamentul sportiv si apucati-va de treaba!

Raluca Basu

Raluca Basu, instructor de aerobic si personal trainer, contributor Televiziunea Medicala

Instructor de aerobic si personal trainer acreditat de Masterclass Bucuresti. A urmat cursuri de specializare in Step si Aerobic simetric bilateral. De asemenea, are specializare in Pilates, level I si level II. Din 2011 este instructor de aerobic in Timisoara, a participat la numeroase conventii de specialitate si incearca sa tina pasul cu tot ce este nou in domeniul aerobic-ului si al fitness-ului.  https://www.facebook.com/raluca.basu?fref=nf

Share.

Leave A Reply