Antrenament din pozitia plansa - VIDEO

Antrenament din pozitia plansa – VIDEO

0

Daca ati depasit etapa de incepatori intr-ale sportului, va lansam o noua provocare.

Va propunem sa incercati un antrenament intens, care are la baza pozitia plank sau plansa. Din aceasta pozitie, dam frau liber imaginatiei si combinam cu o serie de miscari care vizeaza toate grupele musculare.

Plank-ul pune accentul pe CORE ( zona abdomenului si zona lombara) si are numeroase beneficii: imbunatateste postura, tonifiaza principalele grupe musculare, creste flexibilitatea, imbunataseste echilibrul si te ajuta sa scapi de durerile de spate.

Minim 30 de secunde de planking pe zi creste rata metabolismului bazal, ceea ce inseamna ca veti arde calorii pe tot parcursul zilei, fara sa faceti efort.

Raluca Basu

Raluca Basu, instructor de aerobic si personal trainer, contributor Televiziunea Medicala

Instructor de aerobic si personal trainer acreditat de Masterclass Bucuresti. A urmat cursuri de specializare in Step si Aerobic simetric bilateral. De asemenea, are specializare in Pilates, level I si level II. Din 2011 este instructor de aerobic in Timisoara, a participat la numeroase conventii de specialitate si incearca sa tina pasul cu tot ce este nou in domeniul aerobic-ului si al fitness-ului.  https://www.facebook.com/raluca.basu?fref=nf

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.