Premiera in Romania, in domeniul reconstructiei corporale, la aniversarea a 5 ani de existent a salonului Dr. Laura Anca Dermatology. Aparatul care te scapa de cativa centimetri de grasime, in mai putin de 30 de minute

0

Dr. Laura Anca a prezentat, cu ocazia sarbatoririi a 5 ani de existenta a salonului pe care il conduce, singurul aparat SculpSure, de la Cynosure, din Romania.

In Europa exista doar 5 aparate SculpSure Cynosure

In prezent, aparatul SculpSure Cynosure este solutia unei proceduri de liposuctie non/chirurgicala si non/invasiva, fiind lider pe piata in domeniul modelarii corporale. SculpSure este un tratament cu laser non-invaziv pentru reducerea de grăsime. In Europa exista doar 5 astfel de aparate.

“Noutatea acestui laser Cynosure SculpSure este faptul ca distruge 30 de la suta din tesutul adipos, prin schimb de caldura, in 25 de minute, intr-o singura sedinta. Acest aparat funtioneaza pentru tesutul adipos localizat si anume: gusa, brate, zona abdominala, subfesieri. Intr-o singura sedinta, putem scapa intre 2 pana la 4 centimetri de grasime localizata si nu este nevoie decat de un singur tratament. Aceasta este noutatea propriu-zisa a aparatului,  a laserului Cynosure SclupSure. O singura sedinta este necesara pentru a scapa de centimetri in plus. Nu este indicat persoanelor obeze, celor care nu fac sport, care nu se tin de o dieta regulata, dar poate ajuta foarte mult pe acele persoane, pe acei pacienti, care au incercat tot felul de modalitati de a scapa de tesutul adipos localizat, de pielea aceea lasata si degradata, dupa o sarcina, dupa o dieta foarte apriga, dupa care s-au dat jos 20-30 de kilograme”., a spus Dr. Laura Anca, doctor in stiinte medicale – medicina estetica si dermatologie.

Cu prilejul aniversarii a 5 ani de existenta a salonului Dr. Laura Anca Dermatology s-au realizat cateva demonstratii live, de injectare cu acid hialuronic.

Share.

Leave A Reply