Apel pe Facebook pentru Florin Benea! ”Salvatorii merita si ei salvati”

Apel pe Facebook pentru Florin Benea! ”Salvatorii merita si ei salvati”

0

A fost diagnosticat cu o forma severa de leucemie acuta la o zi dupa ce s-a intors dintr-o misiune, in care ajutase la salvarea a doi copii, victime a unui accident de tren. Vorbim de Florin Benea, un paramedic de la SMURD Cluj, cel care a participat la peste 1.000 interventii alaturi de echipajul SMURD Colina. Pe Facebook a fost infiintata pagina ”Salvatorii merita si ei salvati”, care in scurt timp a adunat aproape doua mii de Like-uri. Si nu este singura actiune in cadrul campaniei ”Salvatorii merita si ei salvati”!

”Stimate domn, distinsa doamna, ne adresam astazi dvs. nu din ipostaza de salvatori sau eroi, ci din cea de simpli oameni, semeni egali in fata intâmplarilor sortii si a destinului”, asa suna apelul la solidaritate cu Florin Benea lansat pe reteaua de socializare.

Anunt pe Facebook pentru Florin Benea: suma necesara interventiei chirurgicale este de 150.000 de euro

afis”Florin Benea a rezistat tratamentului chimioterapic menit a controla boala, singura sansa de vindecare fiind acum un transplant de maduva realizat intr-o clinica performanta din strainatate. Va rugam sa ne fiti alaturi in demersurile intreprinse pentru a aduna suma necesara interventiei chirurgicale, 150.000 de euro. Medici, asistenti, paramedici pompieri sau studenti voluntari in cadrul SMURD Cluj, cu totii ne dorim sa-i oferim lui Florin sansa pe care le-a acordat-o de atâtea ori celor pe care i-a ajutat”, anunta colectivele ISU si UPU – SMURD Cluj.

Mars motorizat ”Salvatorii merita si ei salvati”, prin Oradea

West Alpine a anuntat, tot pe Facebook, ca organizeaza duminica, 15 februarie 2015, intre orele 9 si 10 dimineata, un mars motorizat prin municipiul Oradea, pentru promovarea campaniei “Salvatorii merita si ei salvati”, care are scopul de a strange fonduri pentru paramedicul SMURD, Florin Benea, in varsta de 30 de ani, care sufera de leucemie meloida, iar starea lui s-a agravat rapid si urmeaza acum sedinte de chimioterapie la Spitalul Oncologic din Cluj. ”Echipa West Alpine se alatura acestei initiative si iese in strada pentru a aduce la cunostinta publicului oradean acest caz. va asteptam alaturi de noi in numar cat mai mare, indiferent de tipul de autovehicul ce il detineti!”, anunta organizatorii marsului. Plecarea se va face la ora 9 de pe soseaua Oradea-Sinmartin, langa Hotel Sky. Si nu este sigura actiune – formatia Iris s-au oferit sa organizeze la Cluj-Napoca un concert caritabil pentru Florin Benea.

Cum poti ajuta? Posibilitati de donatie in cadrul campaniei ”Salvatorii merita si ei salvati”, pentru Florin Benea

Donatii persoane fizice
Cont deschis la Banca Transilvania – sucursala Dej, titular cont Ramona Benea
SWIFT: BTRLRO22
Euro – RO 36 BTRL EUR CRT 0152 660 201
Ron – RO 86 BTRL RON CRT 0152 660 201
USD – RO 40 BTRL USD CRT 0152 660 201

Donatii persoane juridice/ societati comerciale
Fundatia pentru SMURD – organizatie non-guvernamentala
Cod unic de inregistrare (CUI): 20177660
CONT IBAN LEI: RO 09 RNCB 0188 0848 0804 0012, deschis la BCR Targu-Mures.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.