Aplicatii iPhone adjuvante in lupta cu cancerul

0

1329_articolDacă ai uitat complet de oră la care trebuia să îţi iei medicamentele, să te întâlneşti cu medicul atunci puteţi folosi aplicaţii pentru iPhone care sunt perfecte pentru gestionarea informaţiilor de sănătate, cât şi a vieţii personale propriu-zise, pentru persoanele care suferă de cancer.

Să începem cu cele gratuite, şi anume – iChemoDiary şi CaringBridge. Prima este concepută de către producătorul Merck; prin intermediul ei puteţi ţine cont de şedinţele de chimioterapie, programele de medicaţie, dar şi la înregistrarea simptomelor, respectiv a efectelor secundare ce pot apărarea pe parcurs. CaringBridge poate fi descărcată gratuit de pe site-ul cu acelaşi nume şi poate fi descrisă ca fiind o reţea de socializare pentru toate persoanele diagnosticate cu cancer. Îţi permite să postezi update-uri ale stării de sănătate şi multe alte informaţii ce privesc în mod direct familia şi prietenii.

Cancer Terms Pro (1.99$). În cursul tratamentului, personalul medical foloseşte de cele mai multe ori termeni cu care nu sunteţi familiarizaţi. Aceasta aplicaţie serveşte unei descifrări rapide a jargonului medical.

IHealth Log (1.99$) a fost creată pentru persoanele cu boli cronice; rezultatele testelor de laborator, valorile, greutatea şi multe alte date care ţin de fişa lor medicale pot fi înglobate aici. De asemenea, iHealth Log conţine şi un jurnal, pe marginea căruia puteţi creiona întrebările pe care să i le puneţi medicului cu proxima ocazie.

Alternativ, mai puteţi încerca şi ExpressWell, Awesome Note sau My Medical.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.