Aquatim a susținut încă de la declanșarea pandemiei eforturile cadrelor medicale din „linia întâi”

Aquatim a susținut încă de la declanșarea pandemiei eforturile cadrelor medicale din „linia întâi” (VIDEO)

1

În 2020, Aquatim și-a urmărit și îndeplinit obiectivele, chiar dacă a întâmpinat greutăți iminente, generate de pandemie.

“In Timisoara apa potabila este captata si tratata in trei statii de tratare, doua statii trateaza apa din subteran si o statie trateaza apa din raul Bega, tehnologia de tratare fiind diferita. La robinet proportia se regaseste astfel: 25% este apa de subteran si 75% este apa de suprafata. Consumul de apa pe om si zi la nivelul municipilui Timisoara este de aproximativ 110 litri ceea ce este un consum foarte bun, este echivalent cu consumul din UE si demonstreaza faptul ca in Timisoara nu exista pierderi mari de apa din retea dar din acelasi timp demosntreaza si faptul ca la nivelul populatiei au fost luate masuri de reducere a risipei si de gestionare a consumului.”, a spus Cristina Borca, serviciu Comunicare Aquatim.

Aquatim a susținut încă de la declanșarea pandemiei eforturile cadrelor medicale din „linia întâi”, prin donarea unor sume importante de bani pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” și Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara și prin conectarea zonei de carantină de la „Spitalul Victor Babeș” la apă și canalizare.

“Calitatea apei este permanent monitorizata in procesul de tratare este monitorizata automatizat sunt 20 de parametri ai calitatii apei monitorizati insa apa potabila este monitorizata si in reteaua de distributie, de exemplu la nivelul municipiului Timisoara exista 33 de puncte de control stabilite de comun acord cu DSP, de unde se preleveaza si se efectuezaa probe iar analizele sunt afisate pe siteul societatii.”, a spus Cristina Borca, serviciu Comunicare Aquatim.

O apă potabilă nedezinfectată corespunzător poate fi un focar de boli grave, în timp ce prezența clorului oferă garanția unei ape potabile sigure.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Aquatim a susținut încă de la declanșarea pandemiei eforturile cadrelor medicale din „linia întâi” (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.