Ar-Medica 2012

1

1253_articolEXPO ARAD INTERNAŢIONAL în parteneriat cu Colegiul Medicilor Arad, Societatea de Medicină de Familie Arad şi Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad, cu sprijinul Camerei de Comerţ a judeţului Arad şi al Direcţiei de Sănătate Publică Arad organizează în perioada 01-03.11.2012: Conferinţa Ar-Medica 2012.

Conferinţa medicală se va desfăşura în cadrul Târgului internaţional de aparatura medicală, aparatura stomatologică, farmacie, ortopedie, optică şi servicii conexe: AR-MEDICA. Prima ediţie a tagului AR-MEDICA s-a realizat în anul 1994, din nevoia reală şi cererea crescândă a pieţei din domeniul medical. În decursul celor 17 ani târgul a evoluat, ajungându-se ca la ultimele ediţii să depăşească cifra 100 a firmelor participante. În anul 2010 au fost prezente 125 de firme, pe o suprafaţă interioară de 3.000 m2.

Vizitatori: aproximativ 5.400 de vizitatori specializaţi. Piaţa vizată de târg este pentru beneficiarii din vestul României, adică judeţele Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Sălaj, Timiş, Hunedoara, Alba, Caras Sevein şi Mehedinţi. Oferta expozanţilor este cea din România în primul rând, dar şi alţi expozanţi din UE.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.