Ar Medica, cea mai mare expoziție medicala din vestul tarii. O noua editie

0

In cadrul expozitiei Ar Medica sunt expuse aparatura, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicina naturista și alternativa, ortopedie, optica, aparatura de laborator, servicii medicale, clinici private, maternitați, laboratoare clinice, transport medical, estetica medicala si fitness, echipamente si aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, turism medical, IT medical, publicatii, site-uri si carti de specialitate, servicii conexe.

Pe perioada expozitiei sunt organizate simpozioane, congrese, conferinte si workshop-uri pentru medici dentisti, medici generalisti, medici de specialitate și de familie, medici veterinari, tehnicieni dentari, farmacisti si asistenti medicali.

In acest an sunt prezente 95 de firme, din tara si strainatate, care expun pe o suprafata de 3000 de metri patrati. Firmele straine vin din Ungaria, Italia si Pakistan. In principal, aceasta expozitie este adresata medicilor specialisti, tehnicieni dentari, asistenti medicali, medici stomatologi. Pe toata durata evenimentului au loc conferinte acreditate, simpozioane la care participa un numar considerabil de specialisti in domeniul medical.”, a spus Simona Vacaru – organizatorul expozitiei AR-MEDICA.

Share.

Leave A Reply