Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România: Dragoș Damian, un nou mandat de președinte

0

Dragos DamianDragoș Damian, CEO al companiei farmaceutice Terapia-Ranbaxy, a fost reales pentru un nou mandat de președinte al Asociației Producătorilor de Medicamente Generice din România. APMGR a decis să o numească în poziția de membru al Consiliului Director pe Amelia Dinu, Managing Director al companiei farmaceutice B. Braun Medical.

Alături de Damian și Dinu, Consiliul Director al Asociației Producătorilor de Medicamente Generice din România îi include și pe Cristina Gârlasu (General Manager al companiei farmaceutice Dr. Reddy’s), Simona Cocoș (General Manager al companiei farmaceutice Zentiva) și Steffen Wagner (General Manager al companiei farmaceutice Sandoz).

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România reprezintă companii producătoare de medicamente generice din România: Actavis, AC Helcor, B. Braun Medical.srl, Biofarm, Dr. Reddy’s, Egis, Fresenius Kabi, Gedeon Richter, Glenmark Pharmaceuticals, Infomed Fluids, Krka, Labormed, Magistra CC, Medochemie, Sandoz, Terapia-Ranbaxy, Teva, Zentiva.

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România militează pentru creșterea accesului la medicamente cu costuri reduse, în beneficiul pacienților și al sistemului de sănătate, identificarea și îndepărtarea tuturor barierelor de acces a medicamentelor generice din sistemul de sănătate din România, colaborarea cu autoritățile pentru implementarea unor măsuri de combatere a fraudei, contrabandei și contrafacerilor cu medicamente, reluarea investițiilor operaționale și industriale în România, în condițiile în care mediul de afaceri devine mai previzibil și sustenabil”, anunță APMGR – foto www.apmgr.org.

Companiile membre ale Asociației Producătorilor de Medicamente Generice din România  au capacităţi de producţie în Bucureşti, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureş şi Timişoara, unde se produc medicamente generice, acoperind toate clasele terapeutice, de la produse antireumatice şi antialergice, pâna la produse oncologice de înalta clasă.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.