Atentie, studenti la Medicina! Start la precazare pentru anul universitar 2016-2017

0

UMF “Carol Davila” organizeaza, de astazi, 16 mai, si pana in 3 iunie, precazarea studentilor romani si straini care nu au domiciliul ori resedinta in Bucuresti.

Este interzisa completarea si depunerea cererii de precazare de catre studentii care au act de identitate cu domiciliul ori resedinta in Bucuresti, se arata in metodologia publicata de UMF “Carol Davila”.

In perioada amintita, atat studentii care au locuit in camin in anul universitar precedent (2015-2016), cat si cei care nu au locuit in caminele Universitatii vor putea ridica de la Directia Social, Camin Davila, situat in Str. Tudor Arghezi nr. 8 (intrarea se va face prin Str. Dimitrie Gerota nr. 19-21 – langa Catedra de Genetica) formularul de precazare in vederea completarii pentru anul universitar 2016-2017.

Ei vor depune personal, pana la 3 iunie, acest formular la Directia Social.

Dupa aceasta data, nu se vor mai depune solicitari de precazare. In cazul in care exista situatii de exceptie ale studentilor (cu probleme medicale, nu au fost in tara in perioada stabilita pentru depunerea cererilor etc ) acestia vor putea depune cereri de precazare la care vor anexa acte justificative. Studentii care nu pot justifica prin depunerea actelor doveditoare situatia de exceptie in care s-au aflat si care a condus la neprezentarea lor la Directia Social in perioada stabilita pentru depunerea cererilor de precazare vor putea depune cereri in perioada 26 iulie – 12 august 2016.

Fiecare student din alta localitate va putea ridica/depune cu cartea de identitate sau pasaport – pentru straini, o singura cerere de precazare care va avea un numar de inregistrare unic. Programul cu publicul al Directiei Social este de luni pana vineri, intre orele 10 si 15.

In momentul depunerii cererii se va elibera un talon cu numarul si data depunerii cererii de precazare, pe care studentii au obligatia sa-l pastreze pana la data de 1 octombrie 2016.

Nu vor fi cazati in camin urmatoarele categorii de studenti:
– declarati repetenti la inceputul anului universitar 2016-2017;
– au instrainat locul de cazare;
– au gazduit persoane straine in camerele unde au fost cazati;
– au fost mustrati si ulterior sanctionati in anul de studiu precedent;
– au inregistrat restante la plata regiei de camin;
– au comis abateri de la prevederile regulamentului de camin si au incalcat clauzele contractului de inchiriere.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.