ATI - Ultima Stație - Episodul 8

ATI – Ultima Stație – Episodul 8

1
“Nu am avut pe Terapie Intensivă de la începutul vaccinării niciun pacient care să fie internat din cauza vaccinării, nici măcar spitalizat.”, dr. Cirpian Gîndac – medic primar ATI.
“E greu, e foarte greu. Alții au și renunțat pentru că e foarte greu. Mai ales când văd câtă aparatură, câtă responsabilitate au asistentele și se descurcă greu și au renunțat.” Baghera Marilena – asistentă ATI.
“Ceea ce se va întâmpla în ianuarie, cred că nu știe nimeni să ne răspundă la această întrebare. Eu sper să nu mai fie ceea ce a fost acum în toamnă.”, dr. Cirpian Gîndac – medic primar ATI.
“Dacă stai cu un caz de la început și îl vezi că era un pic mai bine, după aia un pic mai rău și într-un final dacă și decedează, te implici, nu ai cum să nu te implici.”, Astalaș Iulia – medic rezident ATI.
“Sunt pacienți care prezintă complicații neurologice, cardiace, sistemice și ajung să facă complicații foarte grave – ocluzii intestinale.”,  dr. Cirpian Gîndac – medic primar ATI.

Viața așa cum este ea, la Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), în fiecare marți de la ora 18:00, doar la Televiziunea-Medicala.
ATI – e ultima lor speranță
ATI e ULTIMA STAȚIE
Share.

1 Comment

  1. Pingback: ATI – Ultima Stație – Episodul 8 • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.