Avon organizează evenimentul “La vie en Rose”

0

762_articolCampania Avon pentru sănătatea sânilor „Află că eşti bine”, ajunsă acum la nouă ani de existenţă, va organiza joi,  6 octombrie, un eveniment de amploare în P-ţa Operei din Timişoara.

Evenimentul va începe la ora 15.30 cu o serie de seminarii despre sănătatea sânilor susţinute de medici specialişti, continuând cu diverse activităţi interactive adresate tuturor celor care şi-au propus să trăiască viaţa în Roz. A trăi viaţa în Roz înseamnă să te bucuri de orice clipă, să ai grijă de sănătatea ta şi să petreci momentele frumoase alături de cei dragi.

Cu sloganul “A promite înseamnă a face! Promite să mergi la control!”, evenimentul moderat de Virgil Ianţu se va încheia printr-o proiecţie spectaculoasă pe faţada Operei Naţionale din Timişoara.

Campania Avon pentru sănătatea sânilor va încuraja femeile prezente la eveniment să devină parte a campaniei, determinându-le să promită că vor merge la control şi că vor avea grijă de sănătatea lor.

Am pregătit pentru publicul din Timişoara seminarii despre sănătatea sânilor cu medici specialişti, şedinţe profesioniste de make-up, expoziţie de manechine Roz, spectacole de fanfara şi teatru, pictură pe faţă pentru cei mici.

Vă aşteptăm cu mic cu mare să trăim pentru câteva ore viaţă în roz.

comunicat de presa

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.