Băiețelul de 4 ani care este internat la Victor Babeș cu coronavirus, impreuna cu tatal sau, sunt bine (VIDEO)

1

Băiețelul de 4 ani care este internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase “Victor Babeș” din Timisoara cu coronavirus are sindromul wiskott-aldrich. Baietelul, Tudor, a făcut Transplant în 14.02.2017 la un spital din Roma.

In Primele 6 luni dupa transplant mergea de 3 ori pe saptamana la control și acum mergea tot la 6 luni.

Duminica 8 martie au plecat spre Roma, luni dimineața, in 9 martie au ajuns in Roma, erau programati la control. Părinții au întrebat medicul de la spitalul din Roma dacă sunt in siguranța daca merg la Roma. Răspunsul a fost ca “da sa meargă ca sunt in siguranța”. In cadrul spitalului, amandoi au fost tratati corespunzator, oferindu-le masurile de protectie.

In data de 10 martie s-au intors inapoi in tara apoi, in carantina, in data de 11 martie au fost depistati cu coronavirus.

Tudor, este internat, impreuna cu tatăl lui la Spitalul Clinic de Boli Infectioase “Victor Babeș” din Timisoara cu coronavirus si sunt clinic sanatosi, fara sa prezinte simptome.

Sa le tinem pumnii.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Băiețelul de 4 ani care este internat la Victor Babeș cu coronavirus, impreuna cu tatal sau, sunt bine (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.