Beneficiile cuburilor de gheata asupra sanatatii

0

Cuburile de gheata ne pot ajuta sa avem o piele sanatoasa si stralucitoare mai mult timp.

Vara este foarte utila folosirea cuburilor de gheta pentru a ne imbunatati frumusetea tenului.

Cuburile de gheata in tratarea acneei

Gheata poate combate cu succes acneea. In fiecare seara se aplica un cub de gheata pe zona afectata de acnee timp de un minut, apoi se tamponeaza cu un prosop. Se repeta in fiecare seara, inainte de culcare.

Pungile de sub ochi tratate cu ajutorul cuburilor de gheata

Pleoapele umflate si pungile de sub ochi se reduc imediat cu ajutorul unui cub de gheata invelit intr-o bucata de tifon. Inainte de aplicarea fardului, se recomanda masajul delicat al tenului cu un cub gheata, care ofera un aspect tonifiat si proaspat si inchide porii.

Cearcanele se pot estompa cu ajutorul cuburilor de gheata

Cearcanele se pot estompa foarte usor tot cu ajutorul ghetii. In apa care se pune in congelator, se poate adauga apa de trandafiri, picaturi de lamaie, ulei de arbore de ceai.

Ingrijirea tenului cu ajutorul cuburilor de gheata

Gheata poate deveni un fard natural. Machiajul afecteaza tenul si ascunde frumusetea naturala. Dupa aplicarea unui cub de gheata pe fata, se observa imediat o schimbare, o prospetime si o stralucire naturala.

Tenul se maseaza delicat cu cubul de gheata, apoi se aplica o crema hidratanta. Gheata nu se tine pe fata mai mult de trei minute si nu se utilizeaza imediat dupa ce a fost scoasa din congelator, deoarece se pot sparge vasele capilare, ci atunci cand incepe sa se topeasca usor.

sursa

Share.

Leave A Reply