Bolile… Sanatatii, o problema de siguranta nationala! Iata ce ii cere SANITAS lui Ciolos

0

Federatia SANITAS a facut public mesajul transmis premierului Dacian Ciolos, legat de situatia in care se gaseste sistemul sanitar.

Dupa pichetarea Ministerului Finantelor Publice, la Ministerul Sanatatii a avut loc o intalnire intre prim-vicepresedintele Federatiei, Marius Sepi, si prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, actualmente ministru interimar al sanatatii.

In cadrul acestei intalniri au fost inaintate prim-ministrului revendicarile si au fost discutate problemele cu care se confrunta sistemul sanitar romanesc.

Reprezentantul SANITAS a atras atentia prim-ministrului ca Sanatatea este o prioritate nationala si trebuie tratata ca atare, iar situatia actuala in care se afla sistemul sanitar reprezinta o problema de siguranta nationala si trebuie tratata cu maxima seriozitate”, precizeaza sindicalistii, care adauga ca, inca de la inceputul protestelor demarate luni, SANITAS a dat dovada de disponibilitate la dialog, insa pichetarile pentru aceasta saptamana vor continua pana la adoptarea unor solutii care sa rezolve revendicarile Federatiei SANITAS.

Sindicalistii cer Guvernului Romaniei sa gaseasca de urgenta solutii sustenabile privind revendicarile inaintate: “In caz contrar, lipsa de raspuns va fi amendata cu greva generala“.

Foto: https://www.facebook.com/FederatiaSanitasRomania

Share.

Leave A Reply