BRAIN Institute pornește la drum!

BRAIN Institute pornește la drum!

0

BrainLansarea BRAIN Institute, centrul specializat în neurochirurgie, găzduit de Spitalul Monza din București, va avea loc peste câteva zile. BRAIN Institute reunește specialiști din neurochirurgia românească modernă, pentru fiecare dintre ramurile ei: spinal, cranian și neuro-anestezie. Printre premierele pe care BRAIN Institute susține că le aduce, în peisajul medical local, se găsește un model nou de îngrijire a pacienților.

”Echipa fondatorilor BRAIN Institute este unită de același gând: a pune în valoare experiența acumulată în străinătate, pentru a aduce în România neurochirurgia de înaltă performanță”, ne anunță BRAIN Institute.

Din cine este compusă echipa BRAIN Institute?

Dr. Sergiu Stoica vine cu o experiență de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei vasculare și tumorale acumulată în centre universitare renumite din Franța (Universitatea Henri Poincare din Nancy) și Canada (Spitalul Universitar Notre Dame din Montreal). Întors în România, dr. Sergiu Stoica a pus bazele și a coordonat departamentele de neurochirurgie de la Spitalul M.S. Curie,  apoi de la Spitalul Euroclinic. În anul 2013, acesta a primit Premiul „De profesie medic în România”, la Gala Medica 2013.

Prof. Dr. Ștefan Mindea completează cunoștințele și abilitățile colegului său, fiind specializat în neurochirurgie spinală minim-invazivă; acesta aduce experiența acumulată în SUA, în calitate de director al secției de neurochirurgie spinală al Centrului Medical Universitar Stanford, și profesor universitar în chirurgia spinală minim-invazivă la aceeași instituție. Timp de cinci ani consecutivi (2009-2012), dr. Ștefan Mindea a fost premiat în Top 5 al celor mai buni chirurgi de la Universitatea Stanford.

Dr. Anca Vișan, medic primar în neuro-anestezie, are o experiență de peste 1.000 de operații neurochirurgicale.

Dr. Bogdan Mocanu, medic primar ORL, operează transnazal, împreună cu Dr. Sergiu Stoica, adenoamele hipofizare.

Echipa BRAIN Institute este completată de trei medici tineri specializați în Franța: Dr. Mihai Crăciun, Dr. Ionuț Gobej și Dr. Dorin Bică -aceștia sunt aliniați în totalitate cu standardele de calitate ale fondatorilor.

Echipele multidisciplinare, dedicate fiecărei categorii de afecțiuni în parte, reunesc medici asociați BRAIN Institute din următoarele specialități conexe: neurologie, endocrinologie, ORL, imagistică, reumatologie și kinetoterapie.

Lansarea BRAIN Institute va avea loc joi, 6 februarie 2014, incepand cu ora 10,30, în cadrul Spitalului Monza (Str. Tony Bulandra, nr. 27. sector 2, București).

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.