Calendarul examenului pentru titlul de medic specialist

Calendarul examenului pentru titlul de medic specialist

0

Luni, 2 februarie, se da startul inscrierilor pentru sustinerea examenului pentru obtinerea titlului de medic specialist, medic dentist specialist si farmacist specialist. Ministerul Sanatatii a facut publice datele-cheie legate de inscrieri, arondarea numerica si afisarea listelor definitive ale candidatilor. Vezi cateva precizari pentru rezidenti, venite din partea Ministerului Sanatatii.

Medicii, medicii dentisti si farmacistii rezidenti din reteaua de asistenta medicala, care doresc sa obtina titlul de medic specialist, medic dentist specialist si farmacist specialist, vor depune dosarele de inscriere la directiile de sanatate publica judetene sau a municipiului Bucuresti, respectiv la ministerele cu retea sanitara proprie. Cadrele didactice si de cercetare stiintifica medicala, precum si candidatii aflati la a doua specialitate, vor depune dosarele de inscriere la sediul Ministerului Sanatatii din str. George Vraca nr.9, sector 1, Bucuresti. Medicii, medicii dentisti si farmacistii, care au efectuat specializare prin Ministerul Educatiei Nationale vor depune dosarele de inscriere la sediul Ministerului Sanatatii din str. Cristian Popisteanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti. Inscrierile se desfasoara pana in 17 februarie, inclusiv.

Directiile de sanatate publica, respectiv directiile ministerelor cu retea sanitara proprie, vor completa online la adresa: http://examene.meddb.ro, listele nominale cu candidatii inscrisi la examenul pentru obtinerea titlului de medic specialist, pana la 20 februarie, ora 14.

Arondarea numerica a candidatilor admisi pentru sesiunea in curs, pe centre universitare medicale si pe specialitati, va fi comunicata prin publicare pe site-ul www.ms.ro, la rubrica informare/noutati / concursuri, la data de 4 martie.

Listele definitive ale candidatilor la obtinerea titlului de medic specialist, in 19 martie

Listele definitive ale candidatilor, pe centre universitare si specialitati, precum si clinicile de examen, presedintii comisiilor, data si ora de prezentare a candidatilor pentru sustinerea examenului, se vor afisa pe site-ul www.ms.ro la data de 19 martie.

Sesiunea de examen pentru obtinerea titlului de medic specialist are loc incepând cu data de 24 martie.

Examenul pentru titlul de medic specialist – precizari pentru rezidenti

Rezidentii care din motive obiective, dupa sustinerea examenului de specialist, intrerup pregatirea, au obligatia de a informa in scris Ministerul Sanatatii, asupra situatiei survenite, in vederea confirmarii ca specialist dupa completarea pregatirii. Rezidentilor care nu se prezinta la examen (cu exceptia celor care au aprobarea
Ministerului Sanatatii de prelungire a stagiului de rezidentiat) sau nu promoveaza examenul de specialist, le inceteaza stagiul de pregatire in rezidentiat la finalizarea pregatirii, transmite Ministerul Sanatatii.

Vezi cine se poate prezenta la examenul pentru titlul de medic specialist!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.