Campania Help25 împotriva cancerului la sân urcă în balon

Campania Help25 împotriva cancerului la sân urcă în balon

0

balon aer caldDacă vrei să vezi cum arată Timișoara de sus și totodată să sprijini campania Help25 împotriva cancerului la sân, poftește și urcă în balon! La sfârșitul acestei săptămâni, toți cei interesați să experimenteze senzațiile unui zbor cu balonul sunt invitați pe strada Arieș, în apropiere de Spitalul Județean, în parcarea dintre Casa Tineretului și McDonald’s.

Va fi un zbor ancorat, iar o ridicare cu balonul va costa numai 10 lei de persoană: ”Întreg profitul va fi donat pentru campania Help25”, anunță organizatorii. Campania Help25 poate fi sprijinită nu numai de cei hotărâți să pășească în nacelă: lângă balonul cu aer cald vor fi amplasate urne în care pot fi depuse sume de bani ca donație.

Data exactă a acestui eveniment inedit din cadrul Campaniei Help25, organizat împreună cu Balloony, depind de starea vremii, așa că detalii pot fi obținute cu cel puțin 24 de ore înainte, de pe pagina de internet www.help25.ro sau de pe rețelele de socializare.

Campania Help25 are ca obiectiv implementarea unui program de depistare precoce a cancerului la sân. Organizatorii își doresc să achiziționeze un mamograf pentru Asociația Oncohelp, 5.000 de mamografii urmând să fie oferite gratuit femeilor cu venituri reduse din Regiunea de Vest a României.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.