Campania REZIDENT DE NOTA 10 continua

0

Campania REZIDENT DE NOTA 10 continua. Duminica, 24 aprilie, de la ora 13, va avea loc o noua festivitate de premiere in cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Branzeu” Timisoara. Mentionam ca aceasta editie este sustinuta de Banca Transilvania, Divizia pentru medici.

In cadrul acestei editii va fi premiata Alexandra Zota, medic rezident in anul IV Dermatologie Spitalul Colentina, Bucuresti.

„Activitatea Alexandrei Zota in cadrul spitalului, participarea la studii, granturi, redactarea de articole in renumite reviste de specialitate, activitatea de voluntariat si bursele obtinute reprezinta o carte de vizita deosebita care trebuie luata in considerare”, a declarat medicul Rodica Oltean, medic primar dermatolog.

Alexandra Zota este nascuta in Targoviste. In 2012 a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti. Tanara Alexandra Zota a inceput in 2013 rezidentiatul in Dermatologie la Clinica 2 de Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina si este pasionata de munca pe care o face.

Dovada stau participarile numeroase la cursuri de specialitate, la congrese internationale, dar si redactarea de lucrari stiintifice.

Tanara a primit de altfel si bursa EADV la Atena (2016). Pentru ca ii pasa de cei din jur, Alexandra Zota participa mereu la actiuni de voluntariat.

Campania nationala „REZIDENT DE NOTA 10” premiaza saptamanal cate un medic rezident pasionat de profesia sa si care in timpul liber are activitati demne de lauda.

Medicul rezident premiat va primi o diploma, o insigna si un stilou inscriptionat cu numele campaniei „Rezident de nota 10”.

Pentru mai multe informatii despre medicul premiat puteti suna la 0727115139

Share.

Leave A Reply