Cand trebuie sa se intrerupa tratamentul homeopat?

Care e momentul in care trebuie sa se intrerupa tratamentul homeopat si sa se intervina cu antibiotic, la copii? (VIDEO)

1

Este intrebarea pe care si-o pun, probabil, multi parinti care au ales tratamentul homeopat pentru copii lor.

Este cazul sa intrerup tratamentul homeopat si sa continui cu antibiotic? Medicul Jurj, specialist homeopat, ne explica care este solutia.

Momentul in care trebuie sa se intervina cu antibiotice, in timpul unui tratament homeopatic, se stabileste relativ simplu. Adica, dupa gravitatea bolii, pe de-o parte, si dupa reactia de raspuns a copilului sau a adultului la remediul prescris. Daca pacientul raspunde la remediu, in sensul ameliorarii, nu e nevoie de antibiotic, chiar daca este vorba de un puroi in gat, chiar daca este vorba de o scarlatina, chiar daca este vorba de pneumonie. Daca raspunde la remediul homeopatic. Daca nu raspunde la tratamentul homeopatic, normal, antibioticul ne este la indemana. Ideea este ca in cazuri acute, copilul trebuie urmarit mai des. Relatia intre medic si pacient trebuie sa fie buna si, de multe ori, antibioticul este o solutie de comoditate pentru medic. Mi-e mult mai simplu sa scriu antibiotic, sa fiu eu acoperit, decat sa stau cu telefonul deschis, in timp ce vreau sa imi fac weekendul impreuna cu familia. Intre cele doua: alopatie si homeopatie, trebuie sa existe o colaboare si un bun echilibru”., a spus dr. Gheorghe Jurj, profesor in homeopatie.

Share.

1 Comment

 1. Momentul cel mai bun este sa nu se inceapa nici o “homeopatie”.
  Alternativa la Medicina este Ne-medicina si se numeste SAMANISM.
  Nu e nimic noi sub Soare, practica vrajeli (fie hinduse, fie budiste ori traoiste, fie animiste, fie “vitaliste” si [pre] multe altele – toate erezii, hula impotriva Duhului Sfant – “work of demons” cum a spus cineva…) cu exceptia furtului din practicile NATURALE, precursoare ale tratamentelor medicale, adevarate, firesti si dovedite stiintific, nu ideologic.
  Este practica sub-fireasca, da aparenta imbunatatire dar fiind impotriva firii omului (entitate psiho-somatica) induce dereglari in diferite “directii”, mai grave.
  ….
  Sint uimit cum medicii se ploconesc in fata minciunii!
  “Profesor” ori “doctor” in ne-medicina se numeste vraci, saman, vrajitor nicidecum practicant de medicina.
  —–
  Nu le este rusine acestor impostori sa ia bani pentru mintit si spurcat oamenii nestiutori?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.