Caravana Primelor 1000 de zile la Timisoara

0

Pentru a fi alaturi de proaspetele mamici, Salvati Copiii Romania in parteneriat cu Nutricia Early Life Nutrition Foundation lanseaza „Caravana Primelor 1000 de zile”.

Caravana face parte din programul de constientizare a importantei alaptarii pentru mama si copil si consta intr-o serie de 10 evenimente educationale dedicate proaspetilor si viitorilor parinti din Romania, fiind special gandita pentru ca acestia sa aiba acces la informatii legate de beneficiile alaptarii si sa constientizeze din timp importanta alaptarii pentru mama si copil in primele 1000 de zile.

Specialisti importanti din Romania doctori pediatri, consultanti perinatali, psihologi renumiti si–au unit fortele si vin la aceste evenimente pentru a va arata care sunt beneficiile alaptarii si cum sa faci aceasta perioada mai usoara.

Nutritia in primele 1000 de zile reprezinta cheia sanatatii pentru intreaga viata. Recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii sustin alaptarea exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii alaturi de inceperea diversificarii la sfatul medicului. In Romania insa, rata alaptarii exclusive la 6 luni este de doar 12,6 % conform ultimului studiu realizat de Unicef si IOMC (Institutul de Ocrotire Mama & Copilul).

Ce trebuie sa faci este sa:

  1. Alegi orasul in care vrei sa participi
  2. Sa te inscrii la eveniment
  3. Sa vii la eveniment in data si locatia aleasa.
Share.

Leave A Reply