Care este cel mai bun tratament pentru psoriazis

Care este cel mai bun tratament pentru psoriazis

4

Circa 2% dintre romani sufera de psoriazis, una dintre cele mai grave afectiuni ale pielii, conform unor studii epidemiologice efectuate de specialistii On Clinic. Care este cel mai bun tratament pentru psoriazis? Iata un raspuns la aceasta intrebare.

Cateva informatii despre psoriazis

Psoriazis – boala poate debuta la orice varsta, din primii ani pana la varsta a treia, cu o frecventa mai ridicata intre 20 si 50 de ani, afecteaza ambele sexe in mod sensibil egala, insa exista tendinte de dezvoltare a psoriazisului mai devreme la femei decat la barbati.

Specialistii au demonstrat ca aceasta afectiune – psoriazis este o boala multigenetica, multifactoriala, cu transmitere genetica foarte complexa, iar cand unul dintre parinti este afectat de aceasta boala, exista 25% sanse ca si urmasii lor sa o dezvolte. In cazul in care ambii parinti sunt afectati de psoriazis, sansele cresc la 50%. Factorii declansatori pentru aceasta boala pot fi focarele de infectie, in special infectiile respiratorii bacteriene rinofaringiene, infectiile virale sau stresul.

Cel care are psoriazis prezinta zone rosii sau roz, ingrosate, ridicate si cu piele uscata. De regula, psoriazisul afecteaza zonele de pe coate, genunchi si scalp si poate aparea in diferite forme: umflaturi mici, placi aplatizate mari si groase de piele, patch-uri rosii, roz si piele uscata, solzi mari de piele uscata.

Cel mai bun tratament pentru psoriazis este tratamentul bazat pe plante de la Marea Moarta

„Cel mai bun tratament pentru psoriazis este tratamentul bazat pe plante de la Marea Moarta, cu un efect foarte eficient intr-un timp foarte scurt. Acest tratament pentru psoriazis poate fi administrat doar la Clinica Psoremiss, sub atenta supraveghere a medicilor specializati in tratamentul pentru psoriazis”, a precizat Aura Manole, manager On Clinic.

De notat ca clinica Psoremiss, care face parte din grupul de cliniciOn Clinic-Medical On Group, este specializata in tratamentul pentru psoriazis, fara corticoizi.

Share.

4 Comments

  1. Ce trebuie sa inteleaga lumea, este ca orice tratament functioneaza diferit pentru fiecare in parte. Ce poate ajuta pe cineva mult, poate sa nu ajute mai deloc pe altcineva. Probabil si acest articol este corect si adevarat, dar nu pentru oricine.

  2. eu vad doar o publicitate , e ridicol doar intrun anumit loc sa se poata trata , tinand cont ca psoriazisul se vindeca si remite , in fine m-ati dezamagit

  3. Am o intrebare , daca partenerul meu are psioriazis , coate , scalp care sunt sansele ca si copii nostri sa le mosteneasca ? in articol scria ceva de transmitere genetica complxa , asta ce inseamna ?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.