Noi oportunitati de cariera la Targurile de Joburi Cariere in Alb

0

Targurile de Joburi pentru Personalul Medical, Cariere in Alb, isi deschid portile din nou in aceasta primavara pentru toti cei care activeaza in domeniul medical si sunt dornici de a face o schimbare in cariera.

In cadrul targurilor organizate in aceasta primavara in 6 orase din Romania, Cariere in Alb aduce fata in fata companii internationale de recrutare si reprezentanti ai unitatilor medicale din tara noastra cu toti cei care sunt in cautarea unei noi oportunitati de munca atat in Romania, cat si in intreaga Europa.

Targurile de Joburi pentru personalul medical se vor desfasura in:

  • Cluj-Napoca – 1 Aprilie, Casa de Cultura a Studentilor
  • Sibiu – 2 Aprilie, Hotel Continental Forum
  • Iasi – 8 Aprilie, Casa de Cultura a Studentilor
  • Bucuresti – 29 Aprilie, Sala Palatului
  • Craiova – 30 Aprilie, Ramada Plaza Craiova
  • Timisoara -6 Mai, Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT)

Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapida crestere, motiv pentru care in aceasta primavara peste 90 de angajatori si-au anuntat prezenta la Targurile de Joburi pentru personalul medical organizate de Cariere in Alb.

Astfel, cei care sunt in cautarea unui loc de munca au posibilitatea sa aleaga din sute de oferte in tari precum Romania, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franta, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.
Medicii specialisti, medicii rezidenti, dentistii, asistentii medicali, fizioterapeutii, medicii de familie si absolventii de Medicina sunt asteptati in cadrul targurilor de joburi pentru a discuta fata in fata cu angajatorii si astfel au sansa de a afla toate informatiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas in cariera.

“Anul acesta, editiile Targurilor de Joburi aduc pentru personalul medical aflat in cautarea
unui loc de munca o gama mult mai larga de recrutori. Am analizat intens feedback-ul primit
sezoanele trecute si venim in intampinarea personalului medical cu oferte foarte bine pliate pe
nevoile lor. De asemenea, foarte multi recrutori locali si-au manifestat interesul de a participa la
targuri, iar noi suntem mai mult decat bucurosi sa ii primim”, a declarat Corina Pop – Sales Manager la Cariere in Alb.

O noutate a acestui sezon este faptul ca oamenii pot obtine pe loc unul din posturile disponibile si pot semna contractul de angajare chiar la targ. De aceea, este important ca ei sa isi aduca la targ documentele in original, pentru ca au sanse reale de a fi angajati pe loc.

Intrarea in cadrul targurilor este gratuita, iar personalul medical este asteptat intre orele 10:00 si 16:00 sa vina cu multa energie si dornic de schimbari benefice in cariera.

Mai multe informatii despre Targurile de Joburi pentru Personalul Medical organizate de Cariere in Alb primavara aceasta in Romania se pot gasi pe www.careersinwhite.com.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.