Cariere in Alb – ce le transmit organizatorii celor care vin la targul de la Timisoara

0

Cariere in Alb aduce, peste cateva zile, la Timisoara, cei mai mari recrutori din sectorul medical, in opt tari din Europa, in cautare de medici rezidenti si specialisti, asistenti medicali, stomatologi, farmacisti, kinetoterapeuti, studenti, cercetatori, moase. Vezi ce sunt indemnati candidatii la Cariere in Alb sa faca!

Cariere in Alb – care sunt ofertele salariale

In Timisoara, targul Cariere in Alb va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, in 29 martie 2015, intre orele 10 si 16. Participarea la Cariere in Alb este gratuita pentru candidati, iar acestia sunt sfatuiti sa vina pregatiti cu un CV si o lista de intrebari pentru recrutori.

La editiilor anterioare ale targurilor Cariere in Alb, printre preferintele candidatilor s-au numarat Marea Britanie, Franta si Germania, insa cele mai mari oferte salariale le gasim in Suedia, Norvegia sau Danemarca. Ofertele salariale incep de la 2.200 euro pentru asistenti medicali si medici rezidenti si 4.000 EUR pentru medicii specialisti. Angajatorii mai ofera consiliere in cariera si cursuri de limbi straine.

Ce spun cei de la Careers in White International

“Mereu suntem focusati pe potrivirea nevoilor clientilor si a candidatilor. Acest sezon isi propune sa fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. impreuna cu noi agentii de recrutare, dar si cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim sa aducem mai multe oportunitati de angajare candidatilor, oferindu-le job-ul si conditiile de lucru pe care le cauta.”, a afirmat Corina Pop, Sales Manager la Careers in White International.

“Evenimentele noastre beneficiaza de apreciere constanta si sustinerea persoanelor interesate de dezvoltarea carierei medicale, iar angajatorii sunt extrem de multumiti de calitatile profesionale ale candidatilor care ne trec pragul si reusesc sa semneze numeroase contracte permanente sau cu durata determinata, in urma targurilor noastre”, a declarat Bogdan Covaliu,  General Manager la Careers in White International.

Targurile Cariere in Alb au loc nu numai in Romania, ci si in Portugalia, Spania, Italia, Croatia, Ungaria, Bulgaria si Grecia. Sezonul se va incheia cu editia online a targului, Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc intre 15 iunie – 5 iulie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.