Cazare studenti. Ce precizari fac universitatile de medicina

Cazare studenti. Cu ce precizari vin universitatile de medicina

1

Vin si astfel de momente in viata de student la medicina: incepe batalia pentru cazarea in camine, sunt anumite conditii de respectat. Iata cateva vesti despre cazare studenti, venite de la Bucuresti si Cluj!

Cazare studenti – UMF “Carol Davila” Bucuresti

Cazare studenti – UMF “Carol Davila” Bucuresti a elaborat o metodologie de precazare pentru anul universitar 2015-2016. Precazarea studentilor romani si straini care nu au domiciliul/resedinta în Bucuresti are loc in perioada 11.05 – 29.05.2015. “Este interzisa completarea si depunerea cererii de precazare de catre studentii care au B.I./C.I cu domiciliul/resedinta în Bucuresti”, anunta universitatea.

Aflam ca studentii care au locuit în camin în anul universitar precedent (2014-2015) vor putea ridica de la administratorul caminului sau de la Directia Social formularul de precazare în vederea completarii pentru anul universitar 2015-2016, in timp ce Studentii care în anul universitar precedent 2014-2015 nu au locuit în caminele Universitatii pot ridica formularul de precazare în vederea completarii pentru anul universitar 2015-2016 numai de la Directia Social.

Cazare studenti – “Atat studentii încadrati la Art.4 cat si cei încadrati la Art. 5 (au locuit, nu au locuit in camine in anul anterior – n.r.) vor depune personal formularul de precazare numai la Directia Social, Camin Davila situat în Str. Tudor Arghezi nr. 8 (intrarea se va face prin Str. Dimitrie Gerota nr. 19-21 – langa Catedra de Genetica)”, anunta institutia, care nu uita sa lase o portita – dupa data de 29.05.2015 nu se vor mai depune solicitari de precazare, insa in cazul în care exista situatii de exceptie ale studentilor (cu probleme medicale, nu au fost în tara în perioada stabilita pentru depunerea cererilor, etc ), acestia vor putea depune cereri de precazare la care vor anexa acte justificative.

Cazare studenti – studentii care nu se prezinta la Directia Social în vederea completarii/depunerii cererilor de precazare în perioada stabilita nu vor beneficia de cazare în anul universitar 2015 – 2016.

Cazare studenti – nu vor fi cazati în camin urmatorii studenti:
– Sunt declarati repetenti la începutul anului universitar 2015-2016;
– Au înstrainat locul de cazare;
– Au gazduit persoane straine în camerele unde au fost cazati;
– Au fost mustrati si ulterior sanctionati în anul de studiu precedent;
– Au înregistrat restante la plata regiei de camin;
– Au comis abateri de la prevederile regulamentului de camin si au încalcat clauzele contractului de închiriere. Alte precizari, in metodologie de precazare pentru anul universitar 2015-2016.

Cazare studenti – UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj

Cazare studenti – UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj a venit cu precizari despre depunerea online de cereri de cazare în caminele universitatii pentru anul universitar 2015-2016. Precazarea online, pentru cazarea în caminele UMF, se va face în perioada 11 mai – 19 iunie 2015, ora 12:00, accesand aplicatia aflata la adresa: http://cazari.umfcluj.ro/

Cazare studenti – perioada de depunere a dosarelor de cazare pe criterii medicale si sociale (venit, orfan de ambii parinti, provenit din Casa de copii sau Centru de plasament, casatoriti) este 11 mai – 19 iunie 2015: studentii care sunt cazati actualmente în camine vor depune dosarele la administratia caminelor/studentii care nu sunt cazati în camine vor depune dosarele la administrația caminului Hasdeu IX, de luni pana vineri între orele 08:00-14:00. Veniturile de referinta luate în calcul la cazarea pe criterii sociale sunt pentru lunile martie, aprilie si mai 2015. Vezi aici ce “observatii” are universitatatea, care trebuie avute în vedere în momentul completarii formularului de precazare.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Ce Posturi Se Scot La Concurs, In Saptamanile Urmatoare, In Spitalele Din Romania | Noutati | Medicamente – Prospecte și Dicționar Medicamente

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.