Cea mai mare platforma online de locuri de munca in domeniile medical si farmaceutic a fost lansata

0

1401_articolMedPharmJobs.com este cea mai mare platformă de locuri de muncă specializată din lume, dedicată domeniilor medical şi farmaceutic. Ofertele de muncă afişate nu îi vizează doar pe medici şi pe asistente, ci şi pe alţi specialişti din domeniile medical, farmaceutic, cercetare medicală, stomatologie şi inginerie medicală.

MedPharmJobs.com face posibilă găsitea unui job pe piaţa de muncă locală şi internaţională. Pe lângă oferte de la angajatori de vârf din domeniu, portalul oferă în exclusivitate şi servicii precum: modele de CV-uri medicale, articole, analize şi interviuri ale liderilor de opinie despre dinamica pieţei de muncă în sănătate, la nivel mondial.

Una dintre opţiunile deosebite oferite de portalul MedPharmJobs.com permite utilizatorilor să încarce CV-uri Video şi să-şi prezinte atât calificările profesionale, cât şi abilităţile lingvistice într-o manieră inovatoare. Astfel, aplicanţii îşi sporesc şansele de a primi un răspuns de la angajatori şi de a-şi găsi locul de muncă visat. Poate una dintre cele mai accesibile opţiuni oferite de MedPharmJobs, este secţiunea Experts Panel, menită să-i ajute pe utilizatori să acceseze rapid informaţii adiţionale despre ofertele de muncă, opţiunile profesionale şi chiar despre diferenţe culturale şi obiceiuri.

Înregistrarea pe MedPharmJobs.com este complet gratuită.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.