Ceaiul de urzici combate raceala

0

1101_articolRăceala poate fi combătută foarte uşor prin folosirea câtorva remedii naturale. Strănutul este modul prin care corpul reacţionează pentru a elimina iritaţiile sau toxinele din traiectul nazal. Iată câteva remedii naturale care ajută, mai ales la primele simptome de răceală.

Ceaiul de urzici sau suplimente de urzici, disponibile sub formă de capsule de la magazinele naturiste, ajută la ameliorarea congestiei şi mâncărimii nasului.

Ceaiul de muşeţel, deasemenea ajută foarte mult. Muşeţelul este un antihistaminic natural şi un sedativ uşor.

Vitamina C este un remediu natural bine cunoscut de toţi şi foarte bun în combaterea răcelilor.Strănutul este de obicei un răspuns imun la excesul de histamină din organism. Vitamina C este un antihistaminic natural, aşa că bea multe sucuri naturale de citrice, inclusiv de portocale şi grapefruit. Poţi face şi o limonadă proaspătă, deoarece lămâile conţin, de asemenea, vitamina C.

Adaugă miere şi lămâie la ceai. Mierea este uşor anti-bactericidă, în timp ce lămâia îţi va oferi un adaos de vitamina C. Ambele te vor ajuta atât la stoparea strănutatului.

Deasmenea, este indicat sa se evite spaţiile închise, fiind recomandate plimbările lungi la aer curat.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.