Cele mai ciudate si infioratoare experimente facute vreodata

0

De multe ori se fac unele experimente medicale se fac ca si o rutina, insa pentru altii pot fi considerate ca fiind traumatizante.

Un manechin care sangereaza cu adevarat

manechin

Nici un studiu medical, oricat de aprofundat ar fi, nu te poate pregati pentru realitatea cruda de a lucra cu raniti, mai ales in cazul medicilor de razboi care trebuie sa opreasca hemoragia abundenta a unui soldat ramas fara mana, spre exemplu.

In aceasta logica a aparut initiativa de a avea un manechin care sa fie cat mai real posibil. Savantii de la Universitatea de Biologie din Minnesota au modelat manechinul dupa absolventul Cameron Johnson. Acest manechin se aseamana foarte mult cu un organism uman viu: pielea are pori, limba este umeda, gatul si falcile sunt flexibile si pot fi miscate, iar dintii emana un sunet realist cand maxilarii se inclesteaza si, da, poate sangera.

O femeie colecteaza ADN-urile strainilor pentru a le clona fetele

fete ADN

Artista Heather Dewey-Hagborg a fost descoperita colindand strazile si camerele de baie din New York, in cautare de par, unghii, gume de mestecat, mucuri de tigara, si orice altceva care ar putea contine ADN-uri. Ea a facut asta pentru a “clona” fetele acestor oameni.

Concentrandu-se pe genele specifice, Heather Dewey-Hagborg este capabila de a recrea un model de fata al donatorului necunoscut.

Apoi, ea imprima o sculptura 3D a modelului si-l atarna intr-o galerie din New York. Artista, prin metoda sa inedita de a lucra, a ajutat politia la crearea unui portet de asasin.

Cutia olfactiva a mortii

cutia Mortii

S-a creat cutia care te face sa simti mirosul mortii.

Vizitatorii de la Muzeul Imaginilor din Olanda pot alege moartea oricarei celbritati vrea s-o experimenteze! Whitney Houston, de exemplu, s-a inecat intr-o cada de baie a hotelului din cauza combinatiei cocaina, o maladie cardiaca si un stil de viata nesanatos.

cutia Mortii

Deci, daca alegeti cutia ei, veti obtine mirosul de curat si ulei de masline, pe care artista il folosea la baie, urmat de mirosul de cocaina si sunetul unui suvoi de apa, urmat de tacere, apoi de propriile sunete de greata si dezgust.

Soarecele tansparent pentru a studia anatomia

soareceleTransparent

Oamenii de stiinta au venit cu o solutie ingenioasa, admirabila prin simplitatea ei, dar in acelasi timp terifianta: de a crea soareci transparenti pentru a-i studia din perspectiva anatomica.

Soarecii sunt eutanasiati, apoi jupuiti si umflati cu anumite substante chimice care fac organele lor transparente. Aceasta intentie poate oferi oamenilor de stiinta posibilitatea de a studia anatomia soarecilor in detaliu si de a vedea modul in care, de exemplu, cancerul s-a extins prin corp.

sursa

Share.

Leave A Reply