Cercetarile Vichy descopera o noua formula antirid

0

539_articolLaboratoarele Vichy au descoperit după 10 ani de cercetare că Sursa Dermului este cel mai activ şi important strat al pielii deoarece sub impulsul său sunt create noi celule, noi fibre şi noi schimburi vitale peste tot in piele. Un zahăr care se găseşte natural în anumite plante braziliene, ramnoza, este capabil să reactiveze Sursa Dermului, avand o puternică acţiune antirid.

Ramnoza a fost testată pentru proprietăţile sale farmacologice pe celule dermice (fibroblaste). S-a demonstrat astfel un efect stimulator asupra diferitelor activităţi biologice, inclusiv multiplicarea şi protejarea acestor celule. Efectele biologice par să fie induse de un mecanism natural de „animaţie/magnet”.

De fapt, studiile privind biologia celulelor pielii au demonstrat existenţa unor receptori specifici pe suprafaţa fibroblastelor. Aceşti receptori sunt numiţi lectine. Atunci când un ingredient activ este recunoscut de o lectină, el aderă direct şi foarte precis la aceasta ca un magnet. Un tip specific de lectină descoperit pe suprafaţa fibroblastei este acum ştiut că recunoaşte Ramnoza, ceea ce permite să ţintească în mod special acest tip de celule.

Noua formula Liftactiv, cu tehnologie Sursa Dermului, bazata pe Ramnoza, are o puternica actiune antirid pe cele 5 tipuri principale de riduri de pe fata si gat (cu pana la 20%) si genereaza dupa o luna efect lifting de durata in 85% din cazuri. Noul LIFTACTIV SURSA DERMULUI este disponibil in farmacii din aprilie 2011.

sursa foto: http://www.ymed.ro/

Sursa: www.decisepoate.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.