Cerinte la inscrierea la rezidentiat 2015

Cerinte la inscrierea la rezidentiat 2015

0

Nu se primesc dosare prin posta! Este precizarea venita din partea unor directii de sanatate publica, in legatura cu inscrierile pentru concursul de rezidentiat 2015. Ce alte cerinte mai sunt?

Un candidat la Rezidentiat 2015 poate depune un singur dosar de concurs. Inscrierea pentru concursul de rezidentiat 2015 se face prin directiile de sanatate publica, respectiv prin ministerele cu retea sanitara proprie. Depunerea mai multor dosare ale aceleiasi persoane, pentru mai multe centre universitare, atrage masura eliminarii candidatului respectiv din concurs.

– Pe dosarul-plic se va nota, pe langa numele de familie si initiala tatalui, si toate prenumele inscrise in buletinul/cartea de identitate/pasaport, precizeaza DSP Cluj. Cu unul dintre aceste acte, aflat in termenul de valabilitate, candidatul se va legitima la intrarea in sala. Tot pe dosarul-plic trebuie inscris domeniul pentru care concureaza si centrul universitar in care solicita sa sustina concursul.
– In cererea de inscriere la Rezidentiat 2015 se trece si acordul pentru folosirea numelui si pentru afisarea rezultatului pe internet.
Xerocopia cartii de identitate se face dupa paginile din care reies numele si prenumele candidatului, precum si data nasterii.
– Din adeverinta eliberata de unitatea in care este incadrat sa reiasa specialitatea in care este confirmat si tipul contractului individual de munca (determinata/nedeterminata) – numai pentru rezidenti si specialisti;
– In certificatul privind starea de sanatate sa se precizeze: Apt/Inapt din punct de vedere medical, fizic si neuropsihic, pentru exercitarea activitatii in domeniul pentru care concureaza candidatul (Medicina, Medicina Dentara, Farmacie)
– Trebuie anexata si copia legalizata a actelor doveditoare (certificat de casatorie) din care sa reiasa ca si-a schimbat, daca exista o asemenea situatie, numele fata de numele inscris in diploma de licenta.
– Absolventii promotiei 2015 pot prezenta, pana la eliberarea diplomei de licenta (caci se cere copia legalizata a diplomei de licenta de medic, stomatolog – medic dentist sau farmacist), adeverinta privind promovarea examenului de licenta.

Dupa finalizarea inscrierilor, vineri, 23 octombrie, ora 15,00, candidatii nu mai pot solicita schimbarea optiunilor de a concura intr-un anumit centru universitar, sub niciun motiv, se arata in metodologia concursului de rezidentiat 2015.

Listele cu candidatii admisi in concursul de rezidentiat 2015, afisate in 4 noiembrie

Directiile de sanatate publica judetene, Directia de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti, respectiv ministerele cu retea sanitara proprie, centralizeaza si verifica tabelele candidatilor, apoi redacteaza lista finala cu cei inscrisi la concursul pentru admiterea in rezidentiat 2015, pe domenii, pe care o vor comunica Ministerului Sanatatii in cel mult doua zile lucratoare de la incheierea inscrierilor. Listele cu candidatii admisi in concurs, pe centre universitare si domenii, vor fi afisate pe site-ul rezidentiat.ms.ro in 4 noiembrie, iar concursul se va desfasura in 15 noiembrie.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.