Cine este Vlad Vasile Voiculescu, viitor ministru al Sanatatii

Cine este Vlad Vasile Voiculescu, propunerea lui Dacian Ciolos ca ministru al Sanatatii

0

Premierul Dacian Ciolos a gasit un succesor pentru Patriciu Achimas Cadariu, in functia de ministru al Sanatatii: Vlad Vasile Voiculescu.

“Premierul Dacian Ciolos a inaintat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii”, a anuntat joi Guvernul Romaniei.

Vlad Vasile Voiculescu este economist, cu licenta si masterul luate la Universitatea de Economie si Business din Viena (University of Economics and Business Administration), specializarea management strategic si finante.

Vlad Vasile Voiculescu a fost vicepresedinte al diviziei Infrastructura-Finante, in cadrul Erste Group Viena, dar si director de cabinet al ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu.

Care este experienta lui in domeniul Sanatatii? Vlad Vasile Voiculescu a fondat Centrul Magic Camp (2014), o tabara speciala destinata copiilor cu boli oncologice, este membru al Asociatiei Romane impotriva Leucemiei, vicepresedinte si trezorier al European Cancer Patient Coalition. A initiat, in 2008, “reteaua citostaticelor”, prin care voluntarii transportau gratuit in Romania medicamente pentru tratarea cancerului.

Vlad Vasile Voiculescu a fost premiat pentru demersurile lui in domeniul Sanatatii.

UPDATE. “Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 20 mai a.c., decretul pentru numirea domnului Vlad Vasile Voiculescu in functia de Ministru al Sanatatii”, a anunţat presidency.ro. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc vineri, la ora 14.

Foto: https://www.facebook.com/vlad.voiculescu

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.