Ciolos pune presiune pe ministrul Sanatatii: nu accept jumatati de masura!

0

Premierul Dacian Ciolos iese pe Facebook intr-o chestiune care face valuri de cateva zile incoace. Tinta lui: ministrul Sanatatii, Patriciu-Achimas Cadariu.

Seful Executivului pune presiune pe seful de la Sanatate, care i-a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale. “Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se îndrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate”, anunta Ciolos.

Premierul anunta ca Sanatatea este “prioritate zero” in agenda sa si a Guvernului si, atentie Cadariu!, nu accepta jumatati de masura in acest domeniu vital.

Asa ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa comunice “cat mai repede si in mod sistematic” etapele administrative care au fost parcurse pana în prezent si sa continue cercetarile si sa se asigure ca viata pacientilor nu este pusa in pericol.

In fotografia publicata de Ciolos pe pagina sa de Facebook, Cadariu nu pare teribil de incantat si incearca sa tina pasul cu seful sau!

Urmarea? Primele rezultate legate de ancheta dezinfectantilor vor fi anuntate maine de catre ministrul Sanatatii. “In cadrul videoconferintei de maine, 4 mai 2016, cu Directiile de Sanatate Publica din tara, acestea vor comunica rezultatele primelor teste de autocontrol si sanitatie dispuse de ministrul Sanatatii la data de 28 aprilie”, a precizat MS.

Share.

Leave A Reply